![]() |
Kawały - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Kawały (/showthread.php?tid=725) |
Kawały - fishbone - 07-05-2011 22:34:32 W tym dziale piszemy kawały które utkwiły nam w pamięci =p To ja pierwszy ![]() Jedzie motocyklista ścigaczem 120km/h, patrzy dogania go komar. Mówi: Kurde jak to możliwe że takie dziadostwo mnie dogania? Przyśpieszył jedzie 240 km/h, patrzy znowu go dogania komar. Mówi: Nie! Dosyć! Przyśpieszył do 310km/h, patrzy znowu go komar dogania. Wkońcu nie wytrzymał i pyta się kierowcy komara: Panie czego pan chcesz?!!? -Chciałem się spytać jak w tym komarze wrzucić 2 bieg. RE: Kawały - bujak96 - 07-05-2011 22:51:56 Jedzie sobie koleś mercem przez Rosję. Zatrzymuje się koło autostopowicza. Patrzy, a ten jakiś brudny śmierdzi i te sprawy: - Nie zabiorę cię, bo jakiś brudas jesteś, merca mi pobrudzisz. - Proszę zabierz mnie, dam ci 2000$. Koleś pomyślał, merca w końcu umyje i będzie luks, a 2000 drogą nie chodzi. No to wsiadł i jadą. W końcu autostopowicz mówi: - Daj mi papierosa. - Chyba cie pojebało. Jeszcze ci papierosa dawać? - No daj, płacę 300$ za jednego fajka. Koleś pomyślał, że paczka kosztuje niecałe 2$, a tutaj 300 za jednego, to dał mu fajkę, tamten pali i mówi: - Stary weź mi obciągnij druta. - No to teraz już przegiąłeś. Jeszcze mam ci druta ciągnąć? - Słuchaj daję 10000$. Koleś pomyślał, ze kasa się przyda, a i tak nikt nie widzi. No to dobra. Zatrzymał samochód, nachylił się, zdejmuje najpierw spodnie brudne, śmierdzące, później majty - obsrane i zaszczane i zabiera się do roboty. A autostopowicz się rozłożył na fotelu, zaciągnął fajkiem i mówi: -koorwa, jeszcze w życiu się tak nie zadłużyłem RE: Kawały - fishbone - 07-05-2011 22:56:05 hahahahhahahhhahha xD RE: Kawały - Mikołaj - 07-05-2011 23:23:24 misiu otworzy w lesie sklep i przychodzi do niego zajaczek i mowi: -poprosze pol kilo nichuja- misiu tak mysli o co mu chodzi i mowie nie mam przyjdz jutro na drugi dzien znowu przychodzi zajacze i prosi o pol kilo nichuja a misiu znowu kaze mu przyjsc jutro na trzeci dzien zajaczek przychodzi do sklepu a misiu bieze go na zaplecze otwiera dzwi do piwnicy i mowi: -widzisz tu cos?- na co zajaczek: -nichuja- na to misiu mowi: -to bierz pol kilo i spierdalaj |