![]() |
Zdjęcia Rometów naszego autorstwa - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Zdjęcia Rometów naszego autorstwa (/showthread.php?tid=6349) |
Zdjęcia Rometów naszego autorstwa - MichalSR50 - 27-07-2012 23:16:54 No, wreszcie się zebrałem i założyłem ten temat. Sorki, że to tak długo trwało. A więc panowie, łapcie za aparaty i foćcie! ![]() Moje archiwa: - Polówki: 1. W Chlewiskach, oddziale Muzeum Motoryzacji w Warszawie: ![]() ![]() 2. Bemowo 2011: ![]() ![]() 3. Mojego wujka, obecnie należy do użytkowanika adrian00102 ![]() ![]() 4. Szczątki za 300 zł, Służewiec 2012: ![]() - Ogary: 1. U mechanika, od którego kupiłem T-1 (stoi obok), rocznik 1986: ![]() ![]() 2. W garażu innego mechanika: ![]() 3. 205 mojego kuzyna, ładnie się zbiera, zarejestrowany, odnowiony: ![]() 4. Two Ogar's made in shopa: ![]() ![]() 5. Tego znacie, kolega go kupił za 200 zł, miał jakieś niedokładności w papierach, to dałem ze spokój: ![]() ![]() - Motorynki: 1.Złapana kilka dni temu. Ma gdanskie blachy, a stała w Otwocku. Ciekawe, czy przyjechała o własnych siłach ![]() ![]() ![]() 2. 301 mojego kolegi, rzadko jeździ, ale jak już, to jest niesamowicie cicha: ![]() 3. M3 z oryginalnym 025 na Motobazarze na warszawskim Służewcu. Ciekawie się prezentuje między troszkę większymi motorami, no nie? ![]() ![]() 4. M2 z silnikiem 017 na sprzedaż, Służewiec 2012: ![]() 5. M3 na Bemowie: ![]() 6. Taka ciekawa mieszanka, niemniej jednak najbardziej przypomina motorynkę ![]() ![]() - Kadety: 1. Kadet kolegi, przebieg 1800km raczej oryginalny, z moją motorynką: ![]() ![]() Z moim Simsonem: ![]() ![]() ![]() 2. Przyjeżdża często do moich byłych sąsiadów, często go widzę też na mieście, chyba w ogóle się nie psuje ![]() ![]() ![]() ![]() - Komary: 1. Bemowo 2011: ![]() 2. Mieszka niedaleko mnie, ale bardzo rzadko wyjeżdża, sory za jakość, na max zoomie: ![]() 3. W sklepie z częściami do różnych motorów, z Simsonem SR2, bardzo stare zdjęcie, teraz jest sam Simson: ![]() 4. Na sprzedaż, Służewiec 2012: ![]() 5. Kolejny na sell ze Służewca: ![]() 6. Komar z Otwocka w centrum Warszawy (jakieś 40 km) ![]() ![]() - Charty: 1. Chart i dwa Simsony na sprzedaż, Służewiec: ![]() -Zbiorowe zdjęcia: 1. Komar, Motorynka i Polo na zlocie Motoserce w Otwocku: ![]() 2. Dwa Ogary, Komar i Jawka na sprzedaż, Służewiec 2012: ![]() 3. Żak, Komar i WFM w Chlewiskach: ![]() No to chyba na tyle, przekopię jeszcze moje archiwa, może coś jeszcze znajdę. Tego posta tworzyłem prawie godzinę i przekopałem 3 moje konta na Imageshacku, ale było warto. Teraz czas na Was ![]() RE: Zdjęcia Rometów naszego autorstwa - adrian00102 - 27-07-2012 23:34:24 no Michał postarałeś sie ![]() RE: Zdjęcia Rometów naszego autorstwa - komar - 27-07-2012 23:58:04 Ja cie ... ![]() Ja cie ... ![]() ![]() RE: Zdjęcia Rometów naszego autorstwa - MateuszR - 28-07-2012 23:57:24 michał gratuluje ci jesteś zajefajny. RE: Zdjęcia Rometów naszego autorstwa - GRADO - 29-07-2012 11:28:55 nie no super kolekcja ![]() RE: Zdjęcia Rometów naszego autorstwa - Semmao - 29-07-2012 16:02:31 To ja dorzucę swoje odkrycie niedawne: Gmina SKÓRCZ, woj. Pomorskie. Znalazłem tego 2351 z 1976 roku, stojącego pod wiatką sołtysa. Motorek z historią bo jeszcze po dziadku. Zarejestrowany i opłacony. Silnik był jajko w nim, ale były z nim problemy dawno temu i wymienił go (tata sołtysa) na tego. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie chciał sprzedać. ![]() I jeszcze taki: Stoi i jeździ w Elblągu! ![]() ![]() sorki za jakość to zdjęcie robiłem komórką. ![]() ![]() A tego to nie trza przedstawiać hehehehe też stoi, ale jeszcze nie jeździ w Elblągu: ![]() RE: Zdjęcia Rometów naszego autorstwa - Winiar 93 - 29-07-2012 16:19:09 fajny pomysł heheh szkoda że u mnie nie ma gdzie zrobić tylu pięknych fotek RE: Zdjęcia Rometów naszego autorstwa - MrF4k - 29-07-2012 16:50:24 JA jak sie postaram zrobie fotki ![]() RE: Zdjęcia Rometów naszego autorstwa - MichalSR50 - 29-07-2012 21:10:21 GRADO, tak, wszystkie robiłem ja i to różnymi aparatami, od 0,3 do 8 mpix w telefonie i cyfrówką. Trochę sie tego nazbierało przez kilka lat ![]() Karol, a na co tu czas? Widzisz Rometa, to wyjmujesz aparat/telefon, sekunda i już masz ![]() RE: Zdjęcia Rometów naszego autorstwa - mlodyfso - 29-07-2012 21:19:30 i cos odemnie ![]() ![]() samochodowka torun coniektore romety mialem jeszcze gdzies zdjecie m1 ale zapodzialo sie sposrod 1200zdjec na moim koncie na fotosiku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam dzies zdjecia innych rometow ale musze poszukac sory za jakosc robione telefonem RE: Zdjęcia Rometów naszego autorstwa - Semmao - 29-07-2012 21:27:50 Fajne focie ! Fajne maszyny ! Macie u mnie + !! ![]() RE: Zdjęcia Rometów naszego autorstwa - MichalSR50 - 29-07-2012 21:27:55 Te Romety stoją na korytarzu w szkole jako wystawa? Uczniowie ich jakoś nie "tuningują" mazakami czy czymś? ![]() RE: Zdjęcia Rometów naszego autorstwa - mlodyfso - 29-07-2012 21:31:01 wlasnie ze niepisza na nich i nic stoja na wystawce od tak a kawalek dalej jest muzeum w ktorym stoi fiat topolino i inne ogolnie szkola ma okolo 150 lub wiecej motorow motorowerow (eksponatow) ktore sa pochowane ale zapisalem sie do tej szkoly i mam znajomosci to sprobuje sie dostac do tego co najlepsze ![]() RE: Zdjęcia Rometów naszego autorstwa - GRADO - 29-07-2012 23:15:07 od jutra tez zaczne takie przypadkowe fotki robic ![]() RE: Zdjęcia Rometów naszego autorstwa - arasszymaras - 29-07-2012 23:25:51 Michał, a masz może zdjęcia tego Malucha Happy End'a fabrycznie nowego który stoi w Chlewiskach ? |