Błahostka - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Inne pytania (/forumdisplay.php?fid=21) +--- Wątek: Błahostka (/showthread.php?tid=5640) |
Błahostka - Adrian95 - 29-06-2012 18:00:37 Pytanie numer 1) Zakupiłem kranik paliwa i przewód, problem polega na tym, że wężyk jest o jakieś 1,5-2mm za mały, włożyć go do wrzątku i się zmieści? Pytanie numer 2) Jak zamocować kulkę ze sprężynką do manetki zmieniacza biegów? Pytanie numer 3) Nie mogę zamocować osłony reflektora, 1 zatrzask wchodzi a pozostałe 2 nie za bardzo, boje się, że jak mocniej ucisnę to coś stłucze a szkoda bo reflektor nowy;/ Pytanie numer 4) Rozkręciłem wszystkie szprychy, mam klucz do centrowania, jak go użyć? Z góry dzięki za odpowiedzi. RE: Błahostka - Valdi - 29-06-2012 19:54:02 1. Włóż do wrzątku, posmaruj tą rurkę w kraniku olejem i powinno wejść. 2. Nie wiem, nie posiadam komara 3. Musisz pokombinować, zostaw w spokoju ten zatrzask, co jest ok, i baw się resztą, może się uda 4. Nie wiem, nawet takiego klucza na oczy nie widziałem xD RE: Błahostka - Adrian95 - 29-06-2012 20:22:37 4 pytania niema, już rozkminiłem =) |