![]() |
|
Szczęki hamulcowe Romet Stella - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Problemy techniczne - Zawieszenie, układ hamulcowy, koła (/forumdisplay.php?fid=223) +--- Wątek: Szczęki hamulcowe Romet Stella (/showthread.php?tid=55881) |
Szczęki hamulcowe Romet Stella - tie.my.r0pe - Wczoraj 00:02:10 Cześć. Czy do Stelli podejdą klocki z jakiegoś innego motorka np romet pony? Bęben ma średnicę 85mm a klocki wymiar 80x20mm (przynajmniej po zużyciu). Kupiłem takie na allegro i są za małe tzn nawet jak mocno napnę linkę tak, że kółko mi się swobodnie nie kręci to potem jak jadę i zahamuję to i tak nie hamuje. Nigdzie nie znalazłem oryginałów ani informacji odnośnie wymiarów. W niektórych specyfikacjach jest podane że bęben ma średnicę 97mm. [attachment=24026] [attachment=24027] [attachment=24028] RE: Szczęki hamulcowe Romet Stella - Janek.Ogar - Wczoraj 21:51:52 Niestety nie pomogę, pragne jednak zaznaczyć, że Stella to nie romet
|