Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy!
Zakup 50t1 - Wersja do druku

+- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl)
+-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Dział: Inne pytania (/forumdisplay.php?fid=21)
+---- Dział: Romet 50-T-1/50-TS-1/50-T-3 (/forumdisplay.php?fid=141)
+---- Wątek: Zakup 50t1 (/showthread.php?tid=55848)

Zakup 50t1 - Frytka - Dzisiaj 12:39:55

Cześć , jadę dzisiaj "kupić" Rometa ogara 205 ale z silnikiem z 50t1 , co muszę sprawdzić ? Bo nie chce zbytnio wpakować kupy kasy w jakiegoś Szrota facepalm, albo inaczej , jest odrestaurowany cały ale nie jestem pewien czy wszystko jest ok , bo jak to sprzedawca pisze że wszystko ok ale różnie może być . jeżeli już jest gdzieś taki temat to przepraszam was ale mi wyszukiwarka średnio działa Huh

RE: Zakup 50t1 - Bob_Harley - Dzisiaj 13:15:55

Heh, no cóż może z zewnątrz wyglądać jak milion złotych a w silniku bedzie wszystko poskładane z chińskich najtańszych podzespołów, jesli pieniądze nie są jakieś kosmiczne to chyba warto, a jesli jeszcze jest możliwość jazdy testowej i bedzie sie fajnie jechac, wszystkie biegi wchodzą nie wypadają to mozna brać, tak przynajmniej ja kupowałem motocykle do tej pory (no akurat poza ogarem 200 bo go chciałem mieć za wszelką cenę i nawet nie za bardzo chciał odpalać ale go wziałem za 1700 w 2021 roku i trzeba było zrobić remont silnika - niedrogi no ale jednak remont)

Chyba że chciałbyś sprzęt idealny gotowy do jazdy bez żadnego wkładu, to znaleźć coś takiego z epoki PRL jest chyba niemożliwe, bo nie sądze żeby ktoś chciał taki sprzedać

Zakup 50t1 - łogór 200 - Dzisiaj 15:16:20

I tak będzie szrotem nie idz ta droga,kup sobie cos do jazdy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk