![]() |
|
Tłumik jawki w komarze - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Problemy techniczne - Rama, nadwozie, układ wydechowy (/forumdisplay.php?fid=224) +--- Wątek: Tłumik jawki w komarze (/showthread.php?tid=55795) |
Tłumik jawki w komarze - Grzeszek - Dzisiaj 08:35:52 Witajcie ostatnio wujek podrzucił mi komin z jawki i wpadłem na pomysł założyć go do komarka i był to dobry pomysł lecz nie satysfakcjonuje mnie on aż tak jakbym chciał zalozylem go na koniec oryginalnego kolanka i dół się bardzo poprawił ale góra była taka sama i tu pytanie o ile mniej więc trzeba skrócić kolanko żeby poprawić górę RE: Tłumik jawki w komarze - Kacperek_77u - Dzisiaj 08:42:22 Tak żeby ino ino wchodziło do tłumika RE: Tłumik jawki w komarze - Grzeszek - Dzisiaj 12:46:03 No kolanko wchodziło może z 3cm ale poprawa jest tylko dołu Tłumik jawki w komarze - łogór 200 - Dzisiaj 13:27:53 Za duzo max 14mm Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |