![]() |
|
Wydechy ala dyfuzory z popularnego portalu zakupowego - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Inne pytania (/forumdisplay.php?fid=21) +--- Wątek: Wydechy ala dyfuzory z popularnego portalu zakupowego (/showthread.php?tid=55760) |
Wydechy ala dyfuzory z popularnego portalu zakupowego - Fearevil - Wczoraj 00:43:10 Drodzy forumowicze! Czy ktoś z Was testował może wydechy "sportowe" dostępne do kupienia np na all....? Widzę, że sporo tego się narobiło i jestem po prostu ciekaw czy warto wydawać na to piniendze? [attachment=23942] RE: Wydechy ala dyfuzory z popularnego portalu zakupowego - Grzeszek - Wczoraj 22:38:40 Myślę że ten wydech jakoś dużo nie da z tego co słyszałem to ma dławiki w środku co go ogranicza i pewnie będzie działać jak Ori wydech rometa lepiej sobie samemu robić ja będę robił do komara tylko muszę zrobić szlif na 40mm i porting RE: Wydechy ala dyfuzory z popularnego portalu zakupowego - Fearevil - Wczoraj 23:13:03 (Wczoraj 22:38:40)Grzeszek napisał(a): Myślę że ten wydech jakoś dużo nie da z tego co słyszałem to ma dławiki w środku co go ogranicza i pewnie będzie działać jak Ori wydech rometa lepiej sobie samemu robić ja będę robił do komara tylko muszę zrobić szlif na 40mm i porting Dzięki za odpowiedź! Też się czaję na samodzielne pospawanie, ale na razie badam temat. Biorę też pod uwagę, żeby zmodyfikować w środku oryginalny tłumik simsona, bo dobrze się razem z osłoną prezentuje. |