Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy!
[K] Naklejki Wigry 3 - Wersja do druku

+- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl)
+-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35)
+--- Dział: Kupię / Przyjmę (/forumdisplay.php?fid=37)
+--- Wątek: [K] Naklejki Wigry 3 (/showthread.php?tid=55746)

Naklejki Wigry 3 - Miczix - 11-03-2026 22:35:46

Witam. Szukam naklejek do Wigry 3, rozważę każdy "wzór", no może poza tymi srebrnymi z czerwonym i niebieskim paskiem, bo po pierwsze takie już miałem a po 2 jest ich dużo na alledrogo. Jakby ktoś miał w pliku żebym sobie zlecił wydruk w drukarni to też się zadowole.

Ewentualnie gdzie szukać do kupna ?

RE: Naklejki Wigry 3 - usertm - 11-03-2026 22:59:41

Cześć, prawidłowy wzór naklejek kupisz na stronie Motonaklejki. Tam są chyba najbliższe prawdy

RE: Naklejki Wigry 3 - Miczix - 12-03-2026 01:08:41

Niestety tam typowo pod Wigry widzę tylko te srebrno-czerwono-niebieskie. No chyba że nie mają wszystkiego na stronie?

RE: Naklejki Wigry 3 - johnu1 - 16-09-2026 08:42:13

Podbijam temat. Szukam kompletu do Wigry3. Nie jestem ekspertem - ale posiadam z tego co widzę model w potocznym nazewnictwie okreslany jako "przejściówka" z początku '90.
Na motonaklejki.pl nie mają bo pytałem. I ogólnie chyba marne szanse...

RE: Naklejki Wigry 3 - Miczix - 16-09-2026 17:05:46

Przejściówka to te żółte? Kupiłem może pół roku temu na rowero. pl
O kurcze właśnie chciałem sprawdzić i sklep nieczynny
No to nie wiem co Ci poradzić, jak znajdziesz jakieś dobre źródło to możesz tutaj dawać znać
Ewentualnie teraz widzę że rowero mają profil na facebooku, może w ten sposób się do nich odezwij?

RE: Naklejki Wigry 3 - johnu1 - 17-09-2026 12:03:55

(16-09-2026 17:05:46)Miczix napisał(a):  Przejściówka to te żółte? Kupiłem może pół roku temu na rowero. pl
O kurcze właśnie chciałem sprawdzić i sklep nieczynny
No to nie wiem co Ci poradzić, jak znajdziesz jakieś dobre źródło to możesz tutaj dawać znać
Ewentualnie teraz widzę że rowero mają profil na facebooku, może w ten sposób się do nich odezwij?

Wczoraj właśnie ich znalazłem na fb i zadałem pytanie na messengerze, ale póki co cisza...
Zadawałem też pytanie na stornie motonaklejki.pl, ale już mi odpisali że tego modelu nie mają...
Dodgy