Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy!
Witam po przerwie - Wersja do druku

+- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl)
+-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Powitalnia (/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Wątek: Witam po przerwie (/showthread.php?tid=55654)

Witam po przerwie - mlody191 - 04-01-2026 12:23:09

Witam bardzo serdecznie po dłuuuuugiej przerwie nieobecnosci.
Już nie pamiętam kiedy ostatnio pisałem jakikolwiek post ale chyba z 10 lat temu.
Od tego roku postanowilem zabrac sie za niektore moje sprzety bo troche ich nazbieralem, czesc sprzedalem a czesc dalej trzymam . Na pierwszy rzut idzie motorynka którą kupiłem 13 lat temu i teraz przywracam ją w miare mozliwosci do oryginału. Zdjecie bede dodawal pod postem w ktorym ją dodałem.
Ogólnie bardzo się ciesze, że forum dalej istnieje i mogę tu wrócić i cieszyć sie dalej .
Konto zakładałem 13 lat temu w lutym mając 15 lat .. Piękna historia bo sprzęty dalej zostały i mam je teraz dla kogo trzymac bo mam juz dwójkę synów którzy mam nadzieje pójdą w moje ślady i będą mieli smykałke.
Serdecznie pozdrawiam i do usłyszenia

RE: Witam po przerwie - Bob_Harley - 04-01-2026 12:40:31

chyba fajnie tak powrócić do starych sprzętów po latach? ja bede w tym roku przywracał ogara 200, ale moj stał tylko rok, bo sie zająłem dużymi motocyklami xD

RE: Witam po przerwie - mlody191 - 04-01-2026 13:01:18

powiem Tobie, że kiedyś marzyłem o simsonie..a teraz mam ich 6sztuk i sporo części.. nie wiem jak to sie stało. kupilem specjalnie garaz w miescie aby moc chociaz częśc motorkow trzymac tam i miec ich blisko siebie bo przeprowadzilem sie ze wsi do miasta. Duzo pamietam z czasów "gowniarza" i ciesze sie ze mi to zostalo bo w dobie "smartfonow" tiktokow itd to jest tragedia jesli dziecko jest pozbawione pasji.A moja pasja wrocila dzieci moje sa juz troche starsze i moge sobie w spokoju siedziec i dlubac po godzinach . A na codzien pracuje w serwisie husqvarna . Prowadze sklep i serwis z maszynami typu SHINDAIWA ECHO AL-ko STIGA cedrus takze zapraszam forumowiczow po porady zakupy maszyn, czesci itd Smile Bardzo fajnie mi sie ulozylo ze z garazu gdzie kiedys krecilo sie srubki hobbytycznie teraz przerodzilo sie to w prace z ludzmi i naprawy serwisowe. A teraz tak jak mowie powolutku to co kiedys postawilem w kat porobilem zdjecia nacieszyelm sie mialem plany itd to chce to realizowac. Częśc maszyn zechce wystawic i sprzedac a częśc zostawic sobie Smile