![]() |
|
[S] Jawa 50 pancerka po remoncie silnika - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Sprzedam / Oddam (/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: [S] Jawa 50 pancerka po remoncie silnika (/showthread.php?tid=55638) |
Jawa 50 pancerka po remoncie silnika - NoSeLatamTrochu - 25-12-2025 17:03:21 Sprzedam Jawę 50 stan ogólny jak na zdjęciach, po generalnym remoncie silnika wykonanym przeze mnie, zapłon elektroniczny, mechanicznie sprawna, stan jak na zdjęciach, cena do dogadania, mogę ją sprzedać najmniej za 1500 czyli po koszcie remontu silnika i innych dupereli https://www.olx.pl/d/1046046457/?bs=olx_pro_listing RE: Jawa 50 pancerka po remoncie silnika - grz3513k - 26-12-2025 03:08:13 Remont silnika taki uczciwy czy typowo pod sprzedaż? RE: Jawa 50 pancerka po remoncie silnika - NoSeLatamTrochu - 26-12-2025 03:22:44 uczciwy, bo nie zamiarowałem sprzedawać, gdzieś jest wątek na moim profilu stajnia bola tam chyba coś będzie, łożyska koyo lub ntn, wał chiński bo mam z nimi dobre wspomnienia, do chińskiego wału łożysko ntn, no i cylinder tu ciekawa sprawa bo oryginalny i rozszlifowany pod oryginalny czeski tłok z tak zwanej ulubionej przez fanatyków "epoki", sprzęgło chyba zostawiłem stare tylko kosz sprzęgłowy zmieniłem bo jakiś miałem w lepszym stanie, króciec rozblokowany bo był dławiony nie wiem czemu, gaźnik też oryginalny i chyba w całkiem spoko stanie bo nic się nie leje i ładnie chodzi, no buta też ma skubana jak trzeba, światła nie działają ale się nie zagłębiałem, prąd jest bo trąbik działa, dopiero ją poskładałem tylko po to żeby się jej pozbyć, nadwozia nie ruszałem jedynie linki i dętki i jakieś tam łożyska RE: Jawa 50 pancerka po remoncie silnika - grz3513k - 26-12-2025 03:26:26 Szkoda, że dokumentów nie ma bo bym wziął RE: Jawa 50 pancerka po remoncie silnika - NoSeLatamTrochu - 26-12-2025 03:27:53 no ja nie zamierzam się z tym bawić więc sprzedaje tak jak jest ile kto da tyle da, zeby mi sie chociaż remont zwrócił |