![]() |
|
[Komar] opona - stomil czy współczesny? - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Inne pytania (/forumdisplay.php?fid=21) +---- Dział: Romet Komar (/forumdisplay.php?fid=136) +---- Wątek: [Komar] opona - stomil czy współczesny? (/showthread.php?tid=55622) |
opona - stomil czy współczesny? - Norweski Zomowiec - Wczoraj 17:24:12 witam szukam opony do komara szukać starego stomila czy coś współczesnego można zakupić, aby po roku nie sparciała? RE: opona - stomil czy współczesny? - romek - Wczoraj 17:30:37 Stomil to bardziej jak masz sztukę zachowana w oryginale i zależy Ci żeby każdy detal był taki jak ma być, Mówią że Awiny parcieją, 4 lata temu założyłem do Pony i wyglądają jak nowe choć motorynka zasadniczo jeździła bardzo sporadycznie, a tak to stała w ciemnym garażu. Kupiłem też Awiny do Kadeta, ale to dopiero w tym roku Natomiast w jednym z Komarów mam Heidenau, fakt że drożej ale jak z tego co kojarzę jeździsz na co dzień to właśnie taka bym ci radził RE: opona - stomil czy współczesny? - Bob_Harley - Wczoraj 18:00:09 ja kupiłem w 2021 Vee Rubber do ogara 200 i do tej pory jak nowe, a przyczepność super RE: opona - stomil czy współczesny? - grz3513k - Wczoraj 21:15:41 Ja w ogarze 200 i kiedyś jak jeszcze miałem 205 to do obu załozyłem continetal kks10 i naprawdę super. Zdażyło mi się wracać do domu ogarem 200 3,5km podczas burzy z gradem i mimo tego ogar trzymał się drogi dosyć dobrze, można też sie na nich fajnie składać w zakrętach. Żadna nawierzchnia im nie straszna, serdecznie polecam |