![]() |
Podnóżki kierowcy Ogar 200 - wymiary elementu metalowego - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Problemy techniczne - Rama, nadwozie, układ wydechowy (/forumdisplay.php?fid=224) +--- Wątek: Podnóżki kierowcy Ogar 200 - wymiary elementu metalowego (/showthread.php?tid=55495) |
Podnóżki kierowcy Ogar 200 - wymiary elementu metalowego - Lubiestaremoto - 23-09-2025 17:04:06 Cześć Potrzebuje sprawdzonych i dokładnych wymiarów metalowego podnóżka kierowcy w Ogarze 200. Potrzebuje wymiarów z poniższego rysunku. Zależy mi na wymiarach sprawdzonych modeli 200 bez historii "przeróbek", demontażu itp Jeśli ktoś posiada sprawdzone modele np z kadetów, Ogarów 205 itp to też poproszę o przesłanie RE: Podnóżki kierowcy Ogar 200 - wymiary elementu metalowego - romek - 23-09-2025 19:21:47 Nie odpowiem na pytanie bo nie mam pod ręką ale jeśli chcesz to spawać czy coś to powiem Ci że nie warto, 59 zł kosztują nowe i nie odbiegają w żaden sposób od oryginału oprócz jednego otworu na śrubę który w oryginale jest fasolką. W motorynce i Kadecie podnóżek się różni, bowiem jest ogranicznik do pedału hamulca i chyba od tej strony pręt jest dłuższy. Te sprzedawane dziś są idealnie takie do Ogara 200. RE: Podnóżki kierowcy Ogar 200 - wymiary elementu metalowego - Bob_Harley - 23-09-2025 23:37:14 ale z jakością bywa roznie - jak kupiłem podnóżek to po ok. 0,5 roku sie zaczął wyginać do dołu, gdzie oryginalny jest tak pancerny, ze gdy próbowałem go naprostowac bo był dość krzywy to podnosiło cały traktor bo lewarkiem chciałem dogiąć pod ciężarem traktora xD i nie chciał sie naprostować ![]() |