![]() |
Jaki kod lakieru - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Rowery Romet (/forumdisplay.php?fid=207) +--- Dział: Rowery - Pozostałe pytania (/forumdisplay.php?fid=210) +--- Wątek: Jaki kod lakieru (/showthread.php?tid=55252) |
Jaki kod lakieru - Bober - Wczoraj 17:19:10 Witam Zakupiłem Wigry 4 i chciałem odnowić lakier. Z forum ustaliłem że jest to najprawdopodobniej kolor Tabakowy jasny i tu pytanie czy wie ktoś jaki kolor RAL to może być albo gdzie taką farbę dostać? RE: Jaki kod lakieru - romek - Wczoraj 18:38:33 O panie Pokaż zdjęcie o co ci chodzi dokładnie. Zwykły czy metaliczny? RE: Jaki kod lakieru - Bober - Wczoraj 19:48:44 ![]() ![]() RE: Jaki kod lakieru - Michał - Wczoraj 21:51:41 To lakier trójwarstwowy, tego w palecie RAL nie znajdziesz. Jedyna nadzieja żeby w mieszalni lakierów znaleźć ogarniętą osobę, której będzie się chciało dopierać barwioną bazę. RE: Jaki kod lakieru - romek - Wczoraj 21:55:52 W temacie mojego Kadeta znajdziesz pewna podpowiedź. Ale jak masz oryginalne elementy to pewnie coś bardziej podobnego znajdą w mieszalni jak Michał napisał. RE: Jaki kod lakieru - Bober - Wczoraj 22:18:09 (Wczoraj 21:55:52)romek napisał(a): W temacie mojego Kadeta znajdziesz pewna podpowiedź. Ale jak masz oryginalne elementy to pewnie coś bardziej podobnego znajdą w mieszalni jak Michał napisał. Obczaiłem właśnie twój wątek z kadetem, chyba też zamówię puszkę koloru z palety Daewoo i sprawdzę czy jest podobny |