![]() |
okazja - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Inne pytania (/forumdisplay.php?fid=21) +--- Wątek: okazja (/showthread.php?tid=55167) |
okazja - składakowcy - Wczoraj 21:57:11 Witam mam pytanie. Czy opłaca się rometa ogara 200 w całkiem fajnym stanie za 2tyś tylko bez doku ale da sie zarejstrować na zółte bez problemu. RE: okazja - MacRoial - Wczoraj 22:19:35 Zły dział, co rozumiesz przez fajny stan na chodzie ? Po malowaniu? Daj może jakieś zdjęcia albo link do aukcji. RE: okazja - składakowcy - Wczoraj 22:26:39 (Wczoraj 22:19:35)MacRoial napisał(a): Zły dział, co rozumiesz przez fajny stan na chodzie ? Po malowaniu? Daj może jakieś zdjęcia albo link do aukcji. aukcji ani nic nie ma widzialem go silnik po remoncie cały czerwony tylko przednie lagi zielone widziałem jak w stodole stoi RE: okazja - romek - Wczoraj 22:27:50 Okazja to nie jest, raczej taka normalna cena, ale musisz pokazać... Pamiętaj że rejestracja na żółte to około 1000 zl RE: okazja - grz3513k - Wczoraj 22:49:18 Moim zdaniem ogara za 2000zł bez papierów nie warto kupować chyba, że chcesz jedzić tylko po podwórku. Za 2500zł znajdziesz już z papierami i w fajnym stanie, tylko trzeba być cierpliwym i dokładnie szukać. ![]() RE: okazja - Bob_Harley - Wczoraj 23:24:59 Ja kupiłem swojego ogara 200 za 1 700 z dokumentami, co prawda 3 lata temu ale jednak. A tu 2000 za jakiegoś ulepa i to jeszcze bez papieru... moim zdaniem nie warto. RE: okazja - zaz - Dzisiaj 00:20:41 Gdyby była cena 500/1000 zł to warto by było nawet na części go brać jak ktoś ma takiego samego. |