Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy!
Jubilat znaleziony w krzakach podczas przejażdżki - Wersja do druku

+- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl)
+-- Dział: Rowery Romet (/forumdisplay.php?fid=207)
+--- Dział: Nasze rowery Romet - Użytkowe i turystyczne (/forumdisplay.php?fid=208)
+--- Wątek: Jubilat znaleziony w krzakach podczas przejażdżki (/showthread.php?tid=55107)

Jubilat znaleziony w krzakach podczas przejażdżki - składakowcy - 08-02-2025 22:38:57

Jeżdżąc z kolegą ja jubilatem kolega zenitem po polnych drogach znaleźliśmy jubilata. Był to taki sam jaki miałem, problem w tym że był w krzakach na polu pod mostem. Po jakimś czasie jak tam się dostaliśmy rower był cały zarośnięty do takiego stopnia że w niego wrosła się trawa. Długo się natrudziliśmy żeby go stamtąd wyjąć i wnieść z powrotem na most. Ciekawiło nas to że go nie wzięła aż tak rdza bo był przy strudze. Wracając po przykręceniu siodła dało nim się jeździć ale wszystko skrzypiało, łożyska były na wykończeniu, brak przedniego błotnika, brak przedniego hamulca i nie mówiąc o siodle w opłakanym stanie oraz rama była pęknięta przy tym elemencie który jest pod siodłem gdzie przykręca się bagażnik, na szczęście jest to jeszcze do pospawania. Nie długo wstawie posta z remontu. Pozdrawiam

RE: Jubilat znaleziony w krzakach podczas przejażdżki - zaz - 09-02-2025 00:37:41

Jaki jest rok tego jubilata

RE: Jubilat znaleziony w krzakach podczas przejażdżki - składakowcy - 09-02-2025 01:22:17

(09-02-2025 00:37:41)zaz napisał(a):  Jaki jest rok tego jubilata
87

RE: Jubilat znaleziony w krzakach podczas przejażdżki - zaz - 09-02-2025 10:52:08

Czekam na foty z przed remontu i w fazie remontu i po remoncie