Romet Ogar 200 cieknący gażnik - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Problemy techniczne - Silnik, przeniesienie napędu (/forumdisplay.php?fid=221) +--- Wątek: Romet Ogar 200 cieknący gażnik (/showthread.php?tid=55054) |
Romet Ogar 200 cieknący gażnik - Kuba1308 - Dzisiaj 01:12:39 Witam, zakupiłem jakiś czas temu Ogarka, i mam problem z cieknącym gaznikiem, jak go odpale i zgasze po jakimś czasie to zaczyna się ciurkiem lać z gażnika przez co też zalewa się świeca, myślałem na początku że to może być problem starego gażnika ale okazało sie że jak kupiłem nowy to jest to samo, jak odpale go na jakiś czas aż sie zagrzeje to zaczyna się dławić i gasnąć. mam tymczasowy bak z butelki ponieważ bak u lakiernika a słyszałem też że to może być problem że nie ma kranika. proszę o pomoc. RE: Romet Ogar 200 cieknący gażnik - romek - Dzisiaj 08:08:31 No jednak po coś jest ten kranik co nie ? |