Witam z Wroclawia - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Powitalnia (/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Witam z Wroclawia (/showthread.php?tid=55047) |
Witam z Wroclawia - Dinozaur - Wczoraj 15:01:37 Witam, jestem z Wroclawia i mam 'Zaka - skladaka', ktorego zbieralem przez wiele lat i kilka lat temu zlozylem 'prawie na gotowo' : pali, jezdzi, ale jest aktualnie 'zasypany' w garazu, bo musialem sie ewakuowac z innego garazu i zmiescic 'dwa - w jednym'... Pozdrawiam Noworocznie jeszcze. RE: Witam z Wroclawia - Karolex - Wczoraj 16:44:33 Cześć, też jestem z Wrocławia, przeprowadzki garażowe nie są mi obce RE: Witam z Wroclawia - siwy1958 - Wczoraj 17:28:31 Witam ! Jarku nie wiedzialem ze tez zajmujesz sie Zakami !? A nie tylko NSU. No ale coz Ja tez jestem od czasu mojej WYPRAWY Z WROCLAWIA NAD MORZE Ogarami 200, ktora relacjonowalem w moim poczatkowym watku na forum. I DLATEGO zarejestrowalem sie na forum i do tej pory obserwuje poczynania mlodszych Kolegow. Ale wynika to z tego , ze OGAREM 200 zrobilem po Wroclawiu od tego czasu ok. 13000 km. Stalem sie fanem tego niezawodnego motoroweru. Pozdrawiam Marek Z. |