2375 rama - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Czy warto kupić? Wycena, Inne pytania (/forumdisplay.php?fid=98) +--- Wątek: 2375 rama (/showthread.php?tid=54966) |
2375 rama - składakowcy - Wczoraj 22:11:26 UWAGA UPDATE co do sprawy z "czy sie opłaca rame do ogara 200?" niestety rama poszła w świat prze demną ale się w miare ciesze po 1.nie chciałem do 200 a po 2.chciałem coś gdzie wejdzą silniki okragle od komarka i kawdraciaki od 205 itp. więc wszedłem pierw na olx nic nie było w okolicach to weszłem na marketplace i poszukałem i moim oczą ukazała sie rama do 2375 naapisałem do gościa napisał z transportem 350zł mam tyle odłozone akurat i jutro dzwonie do niego kiedy by był transport mam nadzieje że by był jakoś piątek sobota. lecz ma jeszcze rame do 205. po 3.jakie wady mają te modele 2375. RE: 2375 rama - Piotrekdriver1 - Wczoraj 23:54:29 U mnie jedynym problemem w 2375 jest to że nie ma w sprzedaży nowych tuleji wahacza i tuleji metalowych osi wahacza(te co są w ramie).Trzeba dorabiać u tokarza.Tak to wszystko jest ok. Masz zdjęcia tej ramy? |