jak kupić ogara od sąsiada - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Prawo (/forumdisplay.php?fid=99) +--- Dział: Pytania (/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: jak kupić ogara od sąsiada (/showthread.php?tid=54926) |
jak kupić ogara od sąsiada - składakowcy - 03-11-2024 13:38:30 siema mam problem bo mój sąsiad ma romet ogar 205 2biegowy, pytałem się jego syna czy mi sprzeda ale powiedział że to jego taty więc da mi znać co i jak jego tata powiedział że teraz nie sprzeda bo nie wie gdzie ma dokumenty itp. więc jak przekonać go by sprzedał mi rometa ? w romecie brakuje całego światła i świecy . RE: jak kupić ogara od sąsiada - zaz - 03-11-2024 14:19:05 Jak poszuka dokumentów to wtedy atakuj a OC i przegląd ma i jest zarejestrowany ma tablice ? RE: jak kupić ogara od sąsiada - składakowcy - 03-11-2024 14:21:23 (03-11-2024 14:19:05)zaz napisał(a): Jak poszuka dokumentów to wtedy atakuj a OC i przegląd ma i jest zarejestrowany ma tablice ? Zarejestrowany raczej chociaż tego się nie pytałem i trochę w szopie stoi bo jeszcze jest na zielonych tablicach jak kupić ogara od sąsiada - łogór 200 - 03-11-2024 16:09:22 Wprowadzic somsiada jak to się w mówi w stan lepszej świadomości i wtedy dla Jego próbować rozmawiać o sprzedaży Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: jak kupić ogara od sąsiada - romek - 03-11-2024 16:52:45 *lepszej wiadomości jak już Jeśli na niego jest zarejestrowany to wystarczy że pobierze z wydziału komunikacji taki dokument, zaświadczenie za 17 zł , gorzej jak nie na płaconego OC Podejrzewam że gość po prostu Ci nie chce go sprzedać i Cię spławil RE: jak kupić ogara od sąsiada - Piotrekdriver1 - 03-11-2024 19:58:29 *Jeśli na jego zarejestrowany-jak już A co do tematu to wyślij ojca do sąsiada.Powinien wiedzieć jsk to załatwić RE: jak kupić ogara od sąsiada - zaz - Wczoraj 00:45:59 Jak nie ma dokumentów to dowodu rejestracyjnego i odcinka OC to niech to ogarnie. A jak a te dokumenty ma może Ci sprzedać. Ale musi ta osoba chcieć i zaproponuj jakąś rozsądną cenę. I pokaż jakieś zdjęcia pojazdu. jak kupić ogara od sąsiada - łogór 200 - Wczoraj 08:42:10 Zgadza sie,Słownik dla mnie poprawił wiadomości na świadomości, Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |