![]() |
Komplet bębnów na łożyska do Ogara - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Archiwum ogłoszeń (/forumdisplay.php?fid=188) +--- Wątek: Komplet bębnów na łożyska do Ogara (/showthread.php?tid=5440) |
Komplet bębnów na łożyska do Ogara - adi20007 - 20-06-2012 23:15:21 Siema, tak jak w tytule, kupię komplet bębnów (czy tam piast jak kto woli) do Ogara tylko i wyłącznie na łożyska a nie na wianki. Byle nie były nigdzie uszczerbione, pęknięte, bieżnie pod łożyska nie wybite itp. Cena do ustalenia. Kontakt: GG:6555777, Email: adirymut@interia.pl P.S Musisz mieć zdjęcia sprzedawanego towaru. RE: Komplet bębnów na łożyska do Ogara - TRANSPORTER - 21-06-2012 17:54:41 Bębnów nie mam ale mam za to szczęki i pokrywy, więc jak chcesz. Widzę że jesteś ze Skawiny to mógłbyś podjechać na dworzec główny w Krakowie i bym Ci podrzucił. RE: Komplet bębnów na łożyska do Ogara - Błażej - 21-06-2012 18:09:34 kolego. Nie kupuj bębnów specjalnie bo łatwo jest osadzić łożyska w tradycyjnych. Tylny jest łatwo bo kupujesz tylną standardową oś i łożyska 6201 i masz już. Nie osadzisz co prawda segera zabezpieczającego z lewej strony, ale jak masz nie wyjechane aluminium to nie ma potrzeby. Z przednim też jest łatwo. Kupujesz także łożyska 6201 i przetaczasz oś tylną tak, aby po bokach miała rozmiar przedniej a w środku tylnej. Nie znam rozmiarów osiek, ale chodzi mi o coś takiego ====OOOOO==== jeżeli potrzebujesz dokładnego rysunku i wymiarów to napisz. Wykonam dla ciebie. To jest łatwe. Chyba, że nie masz bębnów RE: Komplet bębnów na łożyska do Ogara - Zenio-16 - 22-06-2012 11:57:19 Mam bębny zzr i jakoś jest wcięcie na segery i normalne łożyska 6201. RE: Komplet bębnów na łożyska do Ogara - Błażej - 22-06-2012 15:10:21 różne wersje różnie miały... |