[K] Kupie zestaw do charta: zebatka tyl, przod ,lancuch - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Archiwum ogłoszeń (/forumdisplay.php?fid=188) +--- Wątek: [K] Kupie zestaw do charta: zebatka tyl, przod ,lancuch (/showthread.php?tid=52270) |
Kupie zestaw do charta: zebatka tyl, przod ,lancuch - stuka - 28-06-2021 00:01:02 Witam Jesli ktos posiada na stanie zestaw napedowy do charta : zebatka tylna, przednia oraz lancuch. (Byle nie totalna chinszczyzna) Pozdrawiam Wysłane z mojego motorola one action przy użyciu Tapatalka RE: Kupie zestaw do charta: zebatka tyl, przod ,lancuch - Deecuu - 28-06-2021 11:03:28 zębatki masz na allegro ale nie polecam łańcucha ybn Kupie zestaw do charta: zebatka tyl, przod ,lancuch - stuka - 28-06-2021 11:34:03 Hey, a jaki Lancuch bedzie ok? Masz cos sprawdzonego? Wysłane z mojego motorola one action przy użyciu Tapatalka RE: Kupie zestaw do charta: zebatka tyl, przod ,lancuch - zmd-52 - 07-07-2021 10:39:39 Mam przednią i tylną zębatkę oryginał starej produkcji , pisz na PW podając maila do siebie |