KUPIE silnik rometowski,i czesci nadwozia i wiele innych - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Archiwum ogłoszeń (/forumdisplay.php?fid=188) +--- Wątek: KUPIE silnik rometowski,i czesci nadwozia i wiele innych (/showthread.php?tid=52123) |
KUPIE silnik rometowski,i czesci nadwozia i wiele innych - dzikus - 09-05-2021 00:09:54 kupie : -silnik rometowski byle jaki,s38 lub jakus dezamecik elegancki -bak do kamara ,siedzenie,glowka ramy z odcietym kawalkiem ramy ,caly przod tez wezmexD -lampa ogar -kierownica i felgi lub tez opony do motorynki i mocowanie silnika albo cala rama najlepiej podkarpackie/malopolskie lub wysylka ps.nie usmiecha mi sie kupowac od kazdego czegos jednego pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G950U przy użyciu Tapatalka RE: KUPIE silnik rometowski,i czesci nadwozia i wiele innych - bartek_tabaka - 10-05-2021 09:44:16 Mam ramę do komarka ,kartery do 023, Zbiornik do komarka i lampę do ogara. |