![]() |
TikTok co myślicie o tym czymś? - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: TikTok co myślicie o tym czymś? (/showthread.php?tid=51814) |
TikTok co myślicie o tym czymś? - damjdk08@gmail.com - 05-03-2021 11:55:24 Czołem, z tej strony Squadakarz Damian ![]() chciałbym się zapytać, co sądzicie o tym czymś zwanym "TokTik" a nie przepraszam. TikTok ![]() ja osobiście nie przepadam za tą aplikacją. choć kiedyś spróbowałem. robiłem filmy o autach ![]() ![]() Lecz ta apka mi nie przypadłą do gustu i uważam że to totalne gó*no ![]() a wy, co sądzicie? RE: TikTok co myślicie o tym czymś? - Motorowerzystka - 05-03-2021 12:46:48 Nie używam, jedyne co, to oglądam na yt jak są jakieś kompilacje ![]() RE: TikTok co myślicie o tym czymś? - damjdk08@gmail.com - 05-03-2021 13:47:10 (05-03-2021 12:46:48)Motorowerzystka napisał(a): Nie używam, jedyne co, to oglądam na yt jak są jakieś kompilacje Ja uważam że niektóre tiktoki są naprawdę warte uwagi ![]() lecz na tiktoku są także totalne bzdury ![]() mi osobiście TikTok zbytnio nie przypadł do gustu ![]() ![]() |