Książka jeżdżę motocyklem MZ - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Inne jednoślady PRLu (/forumdisplay.php?fid=174) +--- Dział: Inne - Problemy techniczne (/forumdisplay.php?fid=194) +--- Wątek: Książka jeżdżę motocyklem MZ (/showthread.php?tid=51294) |
Książka jeżdżę motocyklem MZ - Szabla - 26-10-2020 22:07:29 Witam! Jako iż towarzystwo się rozkręciło z literaturą, też to zrobię Zacznę że nie wiem w jakim dokładnie dziale to umieścić, więc jeżeli wybrałem zły to poproszę o przeniesienie. Generalnie szukam jak w tytule, książki Jeżdżę Motocyklem MZ. Problem polega na tym że zależy mi na dosyć rzadkim wydaniu. Każdy zna tą książkę z wydań z czerwoną etką na okładce, ale nie o tą wersje chodzi, ją już kilka razy zdążyłem przeczytać, lecz jeżeli ktoś posiada wydanie z niebieską etz w pdfie, chętnie przyjmę. Poszukuję książki z żółtą TS 250 na okładce, jest ona w porównaniu do wcześniej wspomnianych rzadsza, ale do dostania. Chętnie przytulę pdfa, czy zdjęcia takiej, o ile ktoś to posiada. Oczywiście jeżeli ktoś ma ją na papierze, i chciałby sprzedać, jestem chętny Poniżej zdjęcie okładki: Pozdrawiam! |