![]() |
Rejestracja Rometa z samym dowodem rejestracyjnym. - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Inne pytania (/forumdisplay.php?fid=21) +--- Wątek: Rejestracja Rometa z samym dowodem rejestracyjnym. (/showthread.php?tid=51284) |
Rejestracja Rometa z samym dowodem rejestracyjnym. - Kapixx1997 - 24-10-2020 18:44:42 Witajcie! Jeżeli wstawiłem do złego działu proszę o przeniesienie, nie dawno znalazłem ramę w ciepłej piwnicy od ogarka po dziadku, rama w dobrym stanie i postanowiłem poszukać papiery od niego, finalnie - znalazłem stary dowód jeszcze za czasów PRLu, sprawdziłem zgodność numerów na ramie z tymi wypisanymi na dowodzie, wszystko jest okej. I teraz moje pytanie, czy można go zarejestrować, nie jest przecięty i czy z samym dowodem mogę go zarejestrować? Pozdrawiam. RE: Rejestracja Rometa z samym dowodem rejestracyjnym. - Jorginsson - 24-10-2020 19:06:33 Jeśli chcesz go zarejestrować na podstawie tego dowodu to "spisz" z dziadkiem (właścicielem) KS-a i nie powinno być problemu. RE: Rejestracja Rometa z samym dowodem rejestracyjnym. - Kapixx1997 - 24-10-2020 19:08:30 (24-10-2020 19:06:33)Jorginsson napisał(a): Jeśli chcesz go zarejestrować na podstawie tego dowodu to "spisz" z dziadkiem (właścicielem) KS-a i nie powinno być problemu. Zapomniałem dodać, mój dziadek jest ś.p już parenaście dobrych lat, i w tym leży problem ![]() RE: Rejestracja Rometa z samym dowodem rejestracyjnym. - Jorginsson - 24-10-2020 20:21:23 Dlatego cudzysłów... Ale jeśli to 15 lat, to dobrze pierw wrzucić tam tatę czy wujka, a potem dopiero ta osoba z Tobą. My nikomu nie powiemy ![]() RE: Rejestracja Rometa z samym dowodem rejestracyjnym. - Dawdzio - 24-10-2020 20:39:44 Wtedy trzeba jeszcze uważać na OC! Akurat zbliża się koniec roku, więc pora jest idealna. RE: Rejestracja Rometa z samym dowodem rejestracyjnym. - Kapixx1997 - 24-10-2020 21:11:25 Dzięki wszystkim, stawiam piwa za pomoc - można zamknąć ![]() |