![]() |
Ktoś przebił tłumik - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Problemy techniczne - Rama, nadwozie, układ wydechowy (/forumdisplay.php?fid=224) +--- Wątek: Ktoś przebił tłumik (/showthread.php?tid=50799) |
Ktoś przebił tłumik - Norweski Zomowiec - 27-06-2020 23:07:24 Witam mam taki problem ktoś przebił tłumik w komarze. Jest głośny... coś w nim lata wewnątrz... Ktoś poradzi, co z tym zrobić? Myślę, aby wsadzić w tłumik druciaka, co nie nim myje naczynia lub sprężynę... ktoś poradzi? RE: Ktoś przebił tłumik - Dawdzio - 27-06-2020 23:24:28 a) rozetnij i spróbuj poskładać b) kup inny, dobry RE: Ktoś przebił tłumik - Odrestaurator - 28-06-2020 00:26:40 Tylko wymiana, to są grosze... wkładając coś zapchasz go, tym bardziej jak już coś w nim lata to wychodzi na to że jest uszkodzony albo tyle nagaru jest. Rozcinanie i ponowne spawanie? będzie okropnie wyglądać, szkoda zachodu. RE: Ktoś przebił tłumik - Patryk i jego Ogar - 12-07-2020 17:16:38 Kupiłem ogara 200 z przewierconym tłumkiem. Niektórzy specjalnie to robią lecz mi to przeszkadza ,bo jak jadę to nic nie słyszę i uszy bolą,więc ja myślę nad kupnem jak będę miał gotówkę. |