Wariujący licznik w ogarze - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Problemy techniczne - Zawieszenie, układ hamulcowy, koła (/forumdisplay.php?fid=223) +--- Wątek: Wariujący licznik w ogarze (/showthread.php?tid=50181) |
Wariujący licznik w ogarze - XPek_84 - 04-03-2020 17:43:54 Witam bardzo serdecznie, mam pytanie do forumowiczów zajmujących się motorowerami jak u was sprawują się orginalne liczniki bo u mnie jeśli chodzi o liczenie prędkości to nie narzekam ale licznik przebytych kilometrów odwala srogie maniany przekłamując 10 krotnie naprawdę raz robiąc sobię przejażdżkę około 30 km nad jedną ładną rzeczkę wyszło że przejechałem 300 kilosów a mój aktualny przebieg to troszkę ponad pół miliona i dodatkowo to nie mój pierwszy licznik z tą przypadłością dodam że mój pojazd to ogar 200 i jestem bardzo ciekaw czy da się z tym coś poradzić. RE: Wariujący licznik w ogarze - Szymon72 - 04-03-2020 18:27:15 Cytat:mój aktualny przebieg to troszkę ponad pół miliona Jakim cudem skoro licznik pokazuje do 99 999 km i części dziesiętnej kilometra? RE: Wariujący licznik w ogarze - XPek_84 - 04-03-2020 19:12:50 No to przyszłem i zrobiłem z siebie debila pierwszy raz słyszę że ten licznik liczy dziesiąte kilometra. Dobra inni będą mieć przynajmniej powód do śmiechu, Na dzień dobry przychodzę i zaśmiecam forum głupotom RE: Wariujący licznik w ogarze - Odrestaurator - 04-03-2020 22:22:01 Czerwone liczby to skala co 100 metrów, następna 1km, potem dziesiątki kilometrów, następnie setki, tysiące i na koniec dziesiątki tysięcy. Pewnie źle odczytałeś. |