[K] Widełki motorynka i kadet, lampa przód i tył. - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Archiwum ogłoszeń (/forumdisplay.php?fid=188) +--- Wątek: [K] Widełki motorynka i kadet, lampa przód i tył. (/showthread.php?tid=49387) |
Widełki motorynka i kadet, lampa przód i tył. - arturwietnamczyk - 14-08-2019 20:28:56 Witam, zakupię widełki do motorynki pony 301 i kadeta 780, czesci muszą być w stanie minimum dobry+, potrzebuję tylko widełki, resztę mam, czyli bez górnej półki i bez chromowanych rur, bez sprężyn ale z tulejami, gwinty muszą być w bardzo dobrym stanie. Potrzebuję także Lampy tył i przód do kadeta czyli na tył stary typ a na przód z przełącznikiem-pokrętłem, bez licznika, poza tym kompletne. RE: Widełki motorynka i kadet, lampa przód i tył. - komarek54 - 14-08-2019 20:54:42 (14-08-2019 20:28:56)arturwietnamczyk napisał(a): Witam, zakupię widełki do motorynki pony 301 i kadeta 780, czesci muszą być w stanie minimum dobry+, potrzebuję tylko widełki, resztę mam, czyli bez górnej półki i bez chromowanych rur, bez sprężyn ale z tulejami, gwinty muszą być w bardzo dobrym stanie. Potrzebuję także Lampy tył i przód do kadeta czyli na tył stary typ a na przód z przełącznikiem-pokrętłem, bez licznika, poza tym kompletne. Lampe przód mam w idealnym stanie z stacyjką, RE: Widełki motorynka i kadet, lampa przód i tył. - arturwietnamczyk - 14-08-2019 22:02:45 Poproszę o wiadomość prywatną z propozycja cenową. |