![]() |
Pękający pierścien zabezpieczajacy zabieraka sprzęgła - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Problemy techniczne - Silnik, przeniesienie napędu (/forumdisplay.php?fid=221) +--- Wątek: Pękający pierścien zabezpieczajacy zabieraka sprzęgła (/showthread.php?tid=48521) |
Pękający pierścien zabezpieczajacy zabieraka sprzęgła - fifrak1 - 24-02-2019 15:05:34 Cześć Panowie, kupiłem pierścień zabezpieczający zabieraka sprzęgła w gm*to i przy próbie zakładania pękł. Mógłby ktoś polecić sklep w którym kupię dobrej jakości pierścień? RE: Pękający pierścien zabezpieczajacy zabieraka sprzęgła - NoSeLatamTrochu - 24-02-2019 15:30:01 nie rozciągaj aż tak to nie pęknie, ja stamtąd kupuję i nigdy nie pęka tylko trzeba się delikatnie obchodzić, jak chcesz dobra jakość to oryginalny załóż RE: Pękający pierścien zabezpieczajacy zabieraka sprzęgła - remix301 - 24-02-2019 15:53:22 Jak ci nowe pękają to poszukaj org. ZMD będzie lepszy. Jest kilka osób na forum co sprzedają takie nowe rzeczy ZMD. RE: Pękający pierścien zabezpieczajacy zabieraka sprzęgła - fifrak1 - 24-02-2019 16:17:45 Cały sęk w tym, że nie zdążyłem go nawet dobrze rozciągnąć... |