Było miło ale się skończyło. - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Sprawy Forum (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Było miło ale się skończyło. (/showthread.php?tid=46741) |
Było miło ale się skończyło. - kamil97 - 06-06-2018 23:38:15 Witam wszystkich. Jako że etap dorosłości brnie do przodu coraz mniej to mam czasu na cokolwiek (Praca, dom, rodzina), więc chciałbym się z wami wszystkimi pożegnać. Jako moderator w większości wywiązywałem się moich obowiązków na forum. Lecz myślę że czas dać szansę innym. Dzięki jeszcze raz za wszystko. Może jeszcze kiedyś odwiedzę to forum Trzymajcie się Pozdrawiam kamil97 RE: Było miło ale się skończyło. - charper - 07-06-2018 00:14:59 nie pierdziel ze nie będziesz jeździł rometem RE: Było miło ale się skończyło. - Odrestaurator - 07-06-2018 00:31:24 Szkoda, oj stara gwardia forum się wykrusza. Miejmy nadzieje że wpadniesz do czasu do czasu odwiedzić forum... RE: Było miło ale się skończyło. - Bartek - 07-06-2018 09:53:00 Skąd ja to znam.. Sam kiedyś musiałem podjąć tą decyzję. Fakt staram się raz dziennie te 5 min poświęcić by poczytać co tam na forum się dzieje. Ale już się nie udzielam zresztą.. wiek leci do przodu i wgl.. Także ja od siebie także dziękuję Tobie za współpracę i opiekę nad forum RE: Było miło ale się skończyło. - mlodyfso - 09-06-2018 21:03:54 Chodz sam aż tak dużo się nieudzielałem to jak kolega wyżej też podjąłem tą decyzję już jakieś 2-3lata temu ale staram się chociaż raz na tydzień wejść tu i zobaczyć co się tu dzieje. RE: Było miło ale się skończyło. - Dawdzio - 10-06-2018 00:26:39 A mnie zastanawia co wy wszyscy macie takiego do roboty, że nie macie chwili, żeby spojrzeć na forum. Rozumiem, że z rolą moderatora wiążą się pewne obowiązki, ale zwykli użytkownicy nie mający czasu na wejście na forum nie mieszczą mi się w głowie. Co wy robicie, kiedy idziecie "posiedzieć nad wodą"? Kombinujecie jak zdobyć władzę nad światem? RE: Było miło ale się skończyło. - Texas Ranger - 10-06-2018 23:14:44 Dokładnie jak pisze Dawdzio. Ja jestem na kilku forach, zabytków też kilka jest dosyć poważnych, też nie mam zbytnio czasu się bardzo udzielać, ale to nie znaczy, że mam się z kimś żegnać. Nie macie czasu moderować? OK, ale po co pożegnania, trzeba być i służyć wiedzą nowym, mniej doświadczonym. RE: Było miło ale się skończyło. - Bartek - 11-06-2018 10:56:21 (10-06-2018 00:26:39)Dawdzio napisał(a): A mnie zastanawia co wy wszyscy macie takiego do roboty, że nie macie chwili, żeby spojrzeć na forum. Rozumiem, że z rolą moderatora wiążą się pewne obowiązki, ale zwykli użytkownicy nie mający czasu na wejście na forum nie mieszczą mi się w głowie. Co wy robicie, kiedy idziecie "posiedzieć nad wodą"? Kombinujecie jak zdobyć władzę nad światem? Nie chcę się kłócić ale sam kiedyś przechodziłem ten etap kiedy rezygnowałem z moderatrolla (nawet dwa razy ) Fakt człowiek z wiekiem coraz mniej angażuje się w życie na forum (czyli pisanie itp.) Ale znam Kamila i w jego przypadku on nie ma czasu siedzieć na forum. Od rana do wieczora praca ale i także życie osobiste. Także na siedzenie przy laptopie zostaje mało czasu. Są rzeczy ważne i ważniejsze Ja na swoim przykładzie wchodzę na forum na 5 lub 10 min Chociaż za wiele tego czasu nie mam. Poprzeglądam działy które są ciekawe i zabieram się za to co muszę (studia itp itd ale mniejsza z tym ) Także nie ma co gdybać. Kolega chciał to podziękował za współpracę i pożegnał się. Jakby nie było staż na forum ma więc większość starej gwardii i tej nowej Kamila znają Ps. Swoją wypowiedzią nie chciałem nikogo urazić Bo to nie tędy droga RE: Było miło ale się skończyło. - Suwmiarka - 12-06-2018 10:20:28 Dziękujemy Kamil za te kilka lat obecności na forum i pracy jako moderatora. Takie jest życie, dochodzą obowiązki, zmieniają się priorytety... Forum staje się tym mniej interesujące dla kogoś, kto nie ma już Rometa i potrzeby dzielenia się z innymi swoją wiedzą. Poza tym lepiej podziękować za współpracę niż być bezużytecznym moderatorem (tą funkcje może objąć ktoś inny) Nie mniej jednak zachęcamy to odwiedzin forum Trzymaj się Kamil! |