Czarcie Wozidło - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Nasze Romety (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Czarcie Wozidło (/showthread.php?tid=46650) |
Czarcie Wozidło - CzarciPomiot - 22-05-2018 08:28:27 Od około tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem tego potwora. Maszyna została odnaleziona u kolegi w stodole przez przypadek, bo oglądaliśmy jego nowy zakup-traktorek kosiarkę. Czoper należał do starszego Pana-jego ojca -nie używany już kilka lat.Po oczyszczeniu go z 1 cm kurzu i słomy, zalaniu mieszanki lekkich korektach w ustawieniach czoper odpalił. Ten zapach mieszanki i biały dymek porwał mnie całkowicie. i w taki oto sposób po 3 min stałem się posiadaczem tej pięknej maszyny. Mam nadzieję że z wasza pomocą, radami i wskazówkami postaram się go przywrócić do życia Bardzo mile widziane są jakieś sugestie, nakierowywanie na sprzedawców/usługodawców. RE: Czarcie Wozidło - Motorowerzystka - 22-05-2018 12:17:10 Czoper? RE: Czarcie Wozidło - Olekk - 22-05-2018 14:08:12 Elegancki Kadet tylko trochę podrdzewiały, dopracować trochę tu trochę tam i będzie git. RE: Czarcie Wozidło - CzarciPomiot - 04-07-2018 13:51:52 Przyszedł czas na rozbieranie wozidła[attachment=17496][attachment=17497][attachment=17498] RE: Czarcie Wozidło - Ratman - 04-07-2018 14:16:05 No roboty masz masę... @motorowerzystka - A jak Te dwadzieścia parę lat temu miałem takiego( zielonego z chromowanymi błotnikami) Ojciec kolegi w MPK dorobił mi dłuuugą kierownicę do tego frędzle z czarnej pseudoskóry i był czoper pełną gębą RE: Czarcie Wozidło - CzarciPomiot - 04-07-2018 14:45:56 Efekt rozbiórki. Błotniki udało mi się zakupić na olx w dobrym stanie ale bez papierku wodnego i 4h polerki sie nie obeszło. Koła też przyjechały nowe wraz z oponami. Rama zawisła w malarni. Czekam na amorki od Joozka i zaczynam kompletować w całość. |