[S] [S] Antyzłodziejka lusterka - 125p/Łada/Polonez - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Archiwum ogłoszeń (/forumdisplay.php?fid=188) +--- Wątek: [S] [S] Antyzłodziejka lusterka - 125p/Łada/Polonez (/showthread.php?tid=45871) |
[S] Antyzłodziejka lusterka - 125p/Łada/Polonez - Artur - 25-01-2018 23:59:32 Słyszał ktoś kiedyś o antyzłodziejce lusterka? Zapewne nie, przynajmniej nie pod taką nazwą. Wynalazek przybył do mnie ze Wschodu wraz z pewnym samochodem, dawno temu. Oba z czasów, kiedy kradzieże lusterek z aut pod blokami musiały być zmorą wszystkich śpiochów. Patent polega na tym, że montuje się to między lusterkiem a karoserią. Ruchem jednego dzyndzelka lusterko możemy dzięki temu odczepić i zabrać ze sobą do ciepłego domku. Samochodu już nie mam, ale wspomniana ciekawostka jeszcze mi została. Ktoś chciałby kupić? Dla mnie żaden problem. Cena? Szczerze, nie mam pojęcia. Jeżeli ma to swoją oficjalną polską nazwę - chętnie się dowiem, może jest gdzieś wystawione? Porówna się cenę. Póki co - wyjściowo 50 zł z wysyłką w gratisie. Co tak drogo? A bo moda na targowanie się jest, także na propozycje jestem otwarty. Zdjęcia: Powinno pasować do każdego pojazdu z takim lusterkiem: RE: [S] Antyzłodziejka lusterka - 125p/Łada/Polonez - rafi555 - 26-01-2018 01:34:02 Znam osoby które zawijały z pod bloków całe samochody ale żeby lusterka? |