Gdy obracam kierownice w lewo, to ogar sam dodaje gazu - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Kosz (/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Gdy obracam kierownice w lewo, to ogar sam dodaje gazu (/showthread.php?tid=44721) |
Gdy obracam kierownice w lewo, to ogar sam dodaje gazu - szymzxc - 22-08-2017 16:17:44 Hej, nie wiem czy to w dobrym dziale zadałem to pytanie, ale jak nie to prosiłbym o przeniesienie go do odpowiedniego. A więc, to pytanie co w temacie. I podsunę Wam jedną podpowiedz, bo ogólnie linkę od sprzęgła mam trochę zgniecioną, bo kiedyś kierownica za dużo latała. I czy to może mieć związek z tą linka? Oczywiście jak trzeba będzie kupię nową. Ogólnie przepraszam za to że są błędy, ale piszę na szybko z telefonu, bo mam swoje powody. RE: gdy obracam kierownice w lewo, to ogar sam dodaje gazu - Rafku - 22-08-2017 16:24:52 HAHHa jezzuu Za krótka linka, albo jakoś puszczona źle i tyle XDD Przeciez to nie elektryka, bez sensu ten temat RE: gdy obracam kierownice w lewo, to ogar sam dodaje gazu - szymzxc - 22-08-2017 16:26:30 (22-08-2017 16:24:52)Rafku napisał(a): HAHHa jezzuu Okej ja sie na tym nie znamxd RE: gdy obracam kierownice w lewo, to ogar sam dodaje gazu - Rometowiec14 - 22-08-2017 21:48:22 Spróbuj wyregulować luz na lince od gazu. Przy manetce masz regulacje na tych nakrętkach. Zobacz czy się zmieni jak wkręcisz tą dłuższa do końca w dół lub w górę. |