![]() |
Parę słów od zwycięzcy - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Sprawy Forum (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Parę słów od zwycięzcy (/showthread.php?tid=42808) |
Parę słów od zwycięzcy - Bartek - 29-01-2017 12:48:32 Witam. Z Nowym rokiem wprowadzam małe zmiany w konkursie na pojazd miesiąca. Każdy zwycięzca w tym temacie napisze od siebie parę słów ![]() RE: Parę słów od zwycięzcy - gregor19781978 - 29-01-2017 13:05:06 Witam wszystkich W związku że wygrałem konkurs styczniowy 2017 chciałem podziękować wszystkim którzy oddali na mnie głos oraz kibicuję pozostałym forumowiczom Jeszcze raz dziękuję wszystkim RE: Parę słów od zwycięzcy - gregorian2008 - 28-02-2017 16:57:45 Dziekuje wszystkim za udzial w konkursie. Dziekuje za oddanie głosów na moj pojazd ale takze na inne. Mysle ze kazdy zasluguje na zwycięstwo i apeluje o większy udzial i zainteresowanie konkursem. RE: Parę słów od zwycięzcy - joozek - 27-03-2017 23:16:08 Dziękuje bardzo, ze mój Robak podoba się i zasłużył na miano pojazdu - marzec 2017. Dziękuję wszystkim co oddali na niego głos, a także tym, którzy glosowali na jego konkurencje. Jest wiele, równie ciekawych projektów innych Robaków na naszym forum, a ten konkurs jest fajną zabawą - więc zapraszam. ![]() RE: Parę słów od zwycięzcy - komarinho - 28-04-2017 11:16:22 Dzięki za oddane głosy i udział w konkursie. W końcu udało się być tym pierwszym ale mam wrażenie że tylko dlatego że Joozek nic nie wystawiał ![]() ![]() RE: Parę słów od zwycięzcy - kubu355 - 27-05-2017 22:28:44 Bardzo dziękuję za oddane głosy na mojego Komara. Nie myślałem, że będzie cieszył się takim uznaniem wśród forumowiczów. Inne maszyny też zasługiwały na tytuł "Rometa miesiąca", więc zachęcam do startowania w kolejnej edycji. Pozdrawiam! RE: Parę słów od zwycięzcy - ananas - 29-06-2017 23:18:06 Dzięki za zagłosowanie na moją jawkę, nie spodziewałem się że tak skradnie wasze serca ![]() ![]() RE: Parę słów od zwycięzcy - joozek - 27-07-2017 21:55:46 Dziękuje bardzo, ze mój Robak podoba się i zasłużył na miano pojazdu - lipiec 2017. Dziękuję wszystkim co oddali na niego głos, a także tym, którzy glosowali na jego konkurencje. Nie wystawiam swoich Robaków by inni nie mieli szans ![]() Kiedyś Szatek napisał, że motorowery nie cieszą się taka popularnością w ich odrestaurowaniu - nie do końca się z nim zgadzam - popatrzcie tylko na nasze forum - coraz piękniejsze Owady się tu pojawiają. Dlatego już dziś zapraszam do kolejnych edycji konkursu i żeby nie było tak łatwo, już dziś piszę ... w tym roku wystawię jeszcze 2 moje Robaki ![]() RE: Parę słów od zwycięzcy - Szatek - 27-08-2017 23:11:34 Cześć ![]() Chciałbym podziękować wszystkim, którzy oddali głos na mojego Rometa, w konkursie na jednoślad miesiąca. Mam nadzieję, że do kolejnych konkursów zgłosi się chodź jeden pojazd, który w końcu stworzy konkurencję joozkowi ![]() Zapraszam również osoby które nie odwiedzają mojego tematu, do nadrobienia zaległości ![]() Pozdrawiam ![]() RE: Parę słów od zwycięzcy - krystian276 - 29-09-2017 13:43:13 Więc tak, Siemano! ![]() Chcę tylko powiedzieć, że nie spodziewałem się, że w konkurencji z tyloma fajnymi motorowerami uda się wygrać akurat dzikowi ![]() Widocznie nie doceniałem go, jednocześnie chciałbym podziękować tym, którzy oddali na niego głos ![]() Pozdro! ![]() RE: Parę słów od zwycięzcy - JGNZM - 28-10-2017 22:11:07 Cześć wszystkim W końcu doczekałem się któregoś z moich pojazdów na zakładce jednoślad miesiąca! Bardzo mnie to cieszy, że spodobała wam się Cezetka ![]() Zachęcam do zgłaszania swoich pojazdów w tym konkursie ![]() RE: Parę słów od zwycięzcy - joozek - 16-01-2018 15:23:03 Wypadałoby coś tu napisać ![]() Od odkąd jestem na forum, zawsze uczestniczę w konkursach miesiąca i danego roku. Uważam, że jest to chyba jedyny konkurs, który ma się jako tako ![]() Mimo to, to dopiero pierwszy Konkurs Roku, w którym wygrał mój Robak KOMAR 2361. Chyba jednak Sport-y podobają się nam najbardziej, bo to drugi z kolei Zwyciężca Roku. Pamiętam rok, w którym mimo, że mój Robaczek zdobył ok 40 głosów, to i tak przegrał z 3 kronie większą ilością głosów ![]() No cóż, szkoda, że w tym roku tak mało osób oddało swój głos - 41, to im należą się brawa, za głos. Tym niemniej, miło mi, że w gronie takich cukiereczków, mój Robak wygrał jednym głosem. Rozpoczęła sie już karuzela konkursu na pojazd stycznia i Roku 2018 - ZAPRASZAMY Chciałbym, aby co miesiąc wygrywał pojazd z pod znaku ZMW, ZZR, Romet i Predom-Romet, nazwa Naszego Forum zobowiązuje ![]() No i nie zapominajmy o ROWERACH - one też tu są - patrz w lusterka ![]() ![]() RE: Parę słów od zwycięzcy - Blues - 30-01-2018 21:46:27 Witam. Powiem szczerze że jestem mile zaskoczony że wybraliście mojego Dantka ![]() Co prawda ilość osób głosująca nie powalała, ale mimo wszystko jeszcze raz dziękuję za Wasze głosy ![]() Pozdrawiam |