![]() |
[Chart] silnik wymiary śrub(?) - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Inne pytania (/forumdisplay.php?fid=21) +---- Dział: Romet Chart (/forumdisplay.php?fid=137) +---- Wątek: [Chart] silnik wymiary śrub(?) (/showthread.php?tid=42763) |
silnik wymiary śrub(?) - RometUser - 22-01-2017 22:27:02 Moze tu ktoś napisac jakiej długości i w jakiej ilości musze kupić śruby zeby skręcić silnik w charcie(skrzynia złożona i kartery skręcone) chodzi mi głównie o długość śrub od dekli od strony magneta i sprzęgła (strona/długoś/ilość) jak ktoś może podać wszystkie to niech poda (łatwiej dla osoby która potrzebuje tego) ps.przepraszam wszystkich za nie do konca poprawnie złożone zdania ps2.pozdrawiam i z góry dziękuje wszystkim za odpowiedzi RE: silnik wymiary śrub(?) - nie_mientki - 24-01-2017 02:43:56 Dobra, drogi Autorze, pobrałem, daj maila, pięć i pół grosza oddasz przy okazji. RE: silnik wymiary śrub(?) - AliveC4T - 24-01-2017 02:46:06 (24-01-2017 02:34:26)nie_mientki napisał(a): [...] Na chomiku katalog jest, waży ze 30 mega. Jak kupisz ten najdrożej wychodzący transfer to będzie Cię to kosztowało niecałe pięć i pół grosza. A mając założone konto można ściągać pliki o wadze do 50MB za darmo, transfer odnawia się co tydzień ![]() Żeby nie było że nie wnoszę nic do tematu to proszę bardzo: Katalog Chart 210 - Dropbox EDIT: nie_mientki uprzedził mnie w czasie kiedy pisałem wiadomość. |