![]() |
Wigry 3 80' - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Rowery Romet (/forumdisplay.php?fid=207) +--- Dział: Nasze rowery Romet - Użytkowe i turystyczne (/forumdisplay.php?fid=208) +--- Wątek: Wigry 3 80' (/showthread.php?tid=41186) |
Wigry 3 80' - Monowiec - 07-08-2016 17:21:30 Czołem! W ostatnich dniach udało mi się dorwać mojego pierwszego Rometa, Wigry 3. Jest w średnim stanie, troche rdzy na hamulcu, nóżce itd. Ale planuje go odrestaurowac. Tyle dobrze, że jest w miarę kompletny. Posiada lusterko ale niestety pęknie. Nie oczyscilem go jeszcze dokładnie, wszędzie pełno wysuszonych pająków. Brakuje tylko skrzynki na narzędzia, jest tylko górna pokrywka. ![]() ![]() Dzis zakupiłem do niego dętki bo stare nie trzymały powietrza. Tylna opona jest łysa wiec tez ją na dniach wymienie. Postaram sie tez o lepsze fotki jak wyjde na jazdę próbną. PS. Dynamo działa! Ale nie wiem jak je włączyć, a na siłe nie chce nic kombinować. Ktoś coś wie? ![]() Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka RE: Wigry 3 80' - Majerano - 07-08-2016 21:38:34 Jest taka blaszka którą trzeba nacisnąć. |