Gdzie kupić nowe cześci do Składaka Uniwersal - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Czy warto kupić? Wycena, Inne pytania (/forumdisplay.php?fid=98) +--- Wątek: Gdzie kupić nowe cześci do Składaka Uniwersal (/showthread.php?tid=40001) |
Gdzie kupić nowe cześci do Składaka Uniwersal - hvil - 04-05-2016 17:03:49 Hej! Potrzebuję trochę części do reanimowanego składaczka i chciałem zapytać czy gdziekolwiek takie części można zdobyć nowe: - komplet białych nowych linek do Uniwersala składak - przedni hamulec, tylny hamulec, przerzutki w piaście -szczęki do hamulców kół -ewentualnie nowe chromowane korby i obręcze kół lub kompletne koła o ile da się kupić pod przerzutki w piaście (bo przednie widziałem są na allegro za tanio - 35 zł) Czy jest sklep co oferuje do takich starych sprzętów pasujące podzespoły? RE: Gdzie kupić nowe cześci do Składaka Uniwersal - LiSiC - 04-05-2016 17:35:53 Wiesz co, nie wiem czy w internecie jest taki sklep, ale ja zaopatrywałem się w korby, linki i hamulce w zwykłym sklepie rowerowym. Jak masz jakiś sklep w pobliżu to zapytaj czy mają jakieś części do składaków RE: Gdzie kupić nowe cześci do Składaka Uniwersal - hvil - 04-05-2016 18:20:51 Ja to na dzialce 40 km od miasta 3mam ale lajt sie rozkreci i zabierze ze soba sproboje. |