Ręczne polerowanie aluminium - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Usługi (/forumdisplay.php?fid=202) +---- Dział: Wykonam (/forumdisplay.php?fid=216) +---- Wątek: Ręczne polerowanie aluminium (/showthread.php?tid=39765) |
Ręczne polerowanie aluminium - Antczak - 12-04-2016 23:59:36 Witam. Wykonam usługę polerowania aluminium. Polerowanie ręczne ,nie maszynowo.Wszystko gładzone i polerowane nawet w zakamarkach ręcznie i dokładnie.Używam wysokiej jakości materiałów. Przed przyjęciem zamówienia proszę wysłać zdjęcie przedmiotu,który ma być polerowany na podany niżej adres mailowy w celu oszacowania wyceny i czasu realizacji. Przedmiot przed dostarczeniem na mój adres musi być rozebrany na części pierwsze i czysty! Oferuję polerowanie: -felg motocykli -klamek sprzęgła,hamulca -półek motocykli -pokrywy silnika,kartery itp. Dostarczenie towaru: Zamówienia przyjmuje również wysyłkowo jak i osobiście.Przesyłkę nie przyjmuję za pobraniem!!! Cena: Ceny ustalane są indywidualnie dla każdego przedmiotu od pracochłonności i czasu wykonywania tej usługi oraz gabarytu, może się różnic przy wycenie takich samych detali. Dla forumowiczów zniżki 10%. Termin realizacji usług zależy od : a)wielkości przedmiotu b)stanu przedmiotu c)Ilości zamówień Po zakończeniu element jest czyszczony bardzo dokładnie,wysyłane jest zdjęcie przedmiotu do zleceniodawcy i po oględzinach właściciela,element jest wysyłany po dostarczeniu pieniędzy na konto lub wysyłki za pobraniem,jest też możliwy odbiór osobisty. Kontakt: -temat rozmowy -dokładny opis+zdjęcie przedmiotu - E-mail antczak123@interia.eu -Prywatna wiadomość ( Po dłuższej rozmowie mogę podać numer telefonu w celu omówienia wszystkiego.) Pozdrawiam i zachęcam do skorzystania usług. A tutaj zdjęcia mojej pracy: Felga Mz Etz 250: |