![]() |
[K] części do komara tj. koła, błotniki i inne - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Archiwum ogłoszeń (/forumdisplay.php?fid=188) +--- Wątek: [K] części do komara tj. koła, błotniki i inne (/showthread.php?tid=39424) |
części do komara tj. koła, błotniki i inne - czankete - 15-03-2016 10:13:06 Witam, wstępnie poszukuję do komara (zdaje się typu 2330?) następujących oryginalnych części: - komplet kół 19" czyli przód i tył możliwie w idealnym stanie, proste, bez korozji nadające się od razu do montażu (czyli najchętniej wraz z oponami w dobrym stanie i dętkami), - błotniki przedni i tylni ważne by były proste, niespawane, niepowgniatane (kolor bez znaczenia), - osłona łańcucha (niepogięta i bez ubytków), - ślimak licznika z linką prędkościomierza (100% sprawne), - zbiornik paliwa bez śladów korozji, szczelny i bez żadnych wgniotów (kolor obojętny), - tylny bagażnik (kolor obojętny), - komplet manetki zmiany biegów i gazu (niewyrobione), ...jakby co proszę o przesłanie dokładnych zdjęć i proponowanych cen bezpośrednio na email alest@tlen.pl ![]() RE: części do komara tj. koła, błotniki i inne - zmd-52 - 17-03-2016 22:18:09 mam nowe fabrycznie błotniki do 19 przód i tył, koło przód uzywka stan BDB , bagażnik, bak Podaj maila a wysle zdjęcie RE: części do komara tj. koła, błotniki i inne - czankete - 18-03-2016 09:10:30 ...witam, email podałem w pierwszym poście ale wysłałem już info do Ciebie bezpośrednio z adresu ![]() |