![]() |
Ujednolicenie szerokości danych autora - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Sprawy Forum (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Ujednolicenie szerokości danych autora (/showthread.php?tid=38953) |
Ujednolicenie szerokości danych autora - Dawdzio - 07-02-2016 19:51:10 Już jakiś czas chodzi mi po głowie pomysł, żeby zaproponować ustalenie jednej szerokości pola z danymi autora przy postach. Jak korzysta się z forum na komputerze to jeszcze to tak bardzo nie przeszkadza, ale jeśli używa się czegoś z mniejszym ekranem, np. telefonu to nie jest to zbyt wygodne, bo nie można ustawić sobie jednego stopnia powiększenia i przesuwać strony tylko góra-dół. Teraz szerokość tego pola zależy najczęściej od orientacji zdjęcia profilowego (pionowe lub poziome), czasem od długości tekstu (np. nazwy miejscowości). Przykładowo: ![]() A może zmniejszenie wysokości tego pola (np. przez usunięcie informacji o pojeździe i mieście) też nie byłoby głupie? Bo czasem w poście jest jedno, dwa zdania, a reszta miejsca to puste pole. No i sygnatura mogłaby się zaczynać od dołu postu, a nie tak jak teraz, od razu po tekście, żeby oddzielić ją trochę od treści postu. RE: Ujednolicenie szerokości danych autora - Dawdzio - 13-03-2016 22:32:13 I nic? Brak odzewu od strony zarządu? RE: Ujednolicenie szerokości danych autora - jurek_j - 13-03-2016 22:33:11 Niedasie. . RE: Ujednolicenie szerokości danych autora - Dawdzio - 13-03-2016 23:03:52 Niestety mam przeczucie, że to będzie działać aż trafi się ktoś z odpowiedniej miejscowości. Przykładowo: ![]() ![]() -Ujednolicenie szerokości danych autora i zmniejszenie wysokości tego pola -1.000.000$ w nieoznaczonych, używanych banknotach o nie kolejnych numerach -Helikopter zdalnie sterowany z zapasem paliwa, na którym dam radę dolecieć do mojej tajnej kryjówki -Pudełko ciastek czekoladowych Macie czas do niedzieli 20.03.2016, godz.23:59. W przypadku nie spełnienia moich warunków forum zostanie sparaliżowane miastem z północno-zachodniej Walii. ![]() RE: Ujednolicenie szerokości danych autora - Tomasso94 - 13-03-2016 23:37:07 Da się. No co poradzisz na kretynów którzy podają cały adres załączając przy tym rozmiar buta i numer telefonu. No nic nie poradzisz ![]() ![]() |