![]() |
Komar 2350 - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Nasze Romety (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Komar 2350 (/showthread.php?tid=38947) |
Komar 2350 - Zeus - 07-02-2016 13:45:29 Witam Jestem nowy na tym forum także nie wińcie mnie bo nie wiedziałem gdzie dokładnie mam umieścić ten post, ale do rzeczy - ostatnio odkopałem większość części do komar 2350 i planuje go reanimować aby dostał drugie życie. Chce przeprowadzić renowacje tego modelu, sporo mi jeszcze brakuje ale spokojnie nie pali się ![]() Na początek planuje zakupić wszystkie brakujące elementy zaczynając od obręczy i tutaj liczę na waszą pomoc, a więc nie wiem jakie oryginalne obręcze miał komar 2350 czy 19" czy mniejsze i jakie dokładnie szprychy do tych obręczy żeby nie okazało się że są za grube... Jeżeli ktoś już kupował mógłby zostawić jakiś trop (interesują mnie obręcze chromowane) ![]() Chenie podzielę się fotkami tego co mam,. Silnik sprawny, właśnie jestem w trakcie polerowania pokryw bocznych, piast(?) kół,czyszczenia gaźnika. Jeżeli ktoś posiada części do owego komara to niech da znać chętnie kupie elementy których mi brakuje. Pozdro Zeus RE: Komar 2350 - dociox - 07-02-2016 13:50:34 Mogę polecić Ci obręcze oraz szprychy z JackMotors.pl do tego kup gdzieś na olx lub na forum ![]() Zrób jakąś listę albo daj zdjęcie wszystkiego co masz to razem z kolegami z forum damy Ci info czego brakuje i pomożemy w poszukiwaniach. Przede wszystkim serdecznie witam na forum ![]() Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka RE: Komar 2350 - Komar_126 - 07-02-2016 14:46:59 Witaj, cześć i czołem! ![]() ![]() ![]() RE: Komar 2350 - Zeus - 07-02-2016 16:50:03 No witajcie ![]() Dzisiaj wieczorem wrzucę fotki komara ale jest on rozebrany na części pierwsze,więc się nie dziwić. Rama i inne elementy leżą i czekają na części brakujace a wtedy do piaskowania i malowania ![]() ![]() RE: Komar 2350 - dociox - 07-02-2016 19:00:28 Ta cena za osłony jest normalna. Gdyby teraz powróciły czasy kiedy osłony kosztowały 30zł... ![]() |