[S]Sprzedam Rometa Kadeta - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Archiwum ogłoszeń (/forumdisplay.php?fid=188) +--- Wątek: [S]Sprzedam Rometa Kadeta (/showthread.php?tid=38065) |
[S]Sprzedam Rometa Kadeta - transo - 04-12-2015 03:13:32 Witam. Jako, że jestem tutaj świeży i ostatnio bardzo aktywny proszę o wybaczenie wszystkich błędów związanych z funkcjonowaniem forum i zasadami wystawiania ofert. Mam do sprzedania Rometa Kadeta widocznego na zdjęciu. Kadet w oryginalnym malowaniu, przejechane 570km. Od nowości !!! Wszystkie dokumenty, itp. Wyrejestrowany po 90 roku ale musze sprawdzić kiedy dokładnie. Brak OC i przeglądu. Nie jestem w stanie okreslić ceny bo nie wiem ile może być warty z papierami. Nie chce tutaj prowadzić licytacji. Niech ktoś zaproponuje rozsądną kwotę i napewno się dogadamy RE: [S]Sprzedam Rometa Kadeta - bartosz1907 - 04-12-2015 11:51:30 570 km od nowości?!? idź chlopie jeleni szukać gdzie indziej , wystrczy zobaczyć na kolanko wydechowe, naped licznika czy tylną zębatkę ... RE: [S]Sprzedam Rometa Kadeta - transo - 04-12-2015 13:06:16 Zapraszam do mnie. Jeśli stwierdzisz, że przebieg nie jest autentyczny to stawiam flaszkę. Kobieta- znajoma rodziców dojeżdzała nim do pracy. Miała do pracy 1,5km. Przypomniało im się i dali mi namiar. Kupiony chyba w 86roku a chyba w 91 wyrejestrowany. Wygrzebałem go spod sterty starych mebli. Ksiązka, potwierdzenie zakupu, papiery. Wszystko w foliowej koszulce. Zniszczeniu uległ stojąc ponad 20 lat w zagraconym garażu. Wierzyć, nie wierzyć. Jeśli mu się przyjrzeć wygląda jak mało używany. Ale nie znam się i nie żądam za niego jakichś kosmicznych kwot. Gdybym szukał jeleni tak jak piszesz to wystawiłbym go na olx, rzucił kwote 2-3tys i podniecał się nad przebiegiem i pełną dokumentacją. Jako miłośnik innych marek wiem, że wole go sprzedać komuś kto zrobi z niego pożytek niż jakiemuś handlarzowi - stąd moja obecność tutaj. Chłopaczku siedze na niejednym forum jako użytkownik innych marek - nie handlarz. Sprzedaje Rometowskie sprzęty i części bo nie kręci mnie to poprostu. Wolę motocykle niż motorowery. RE: [S]Sprzedam Rometa Kadeta - bartosz1907 - 04-12-2015 14:16:34 tak, tak jeździła nim do kościoła no i oczywiście płakała jak sprzedawała. 5 lat eksploatacji po 3 km dziennie śrenio 4 razy w tygodniu to daje przebieg ok 5,5 tysiąca kilkometrów i na tyle ten kadet wygląda. Głupich szukaj na innych forach. RE: [S]Sprzedam Rometa Kadeta - transo - 04-12-2015 14:22:59 Uprzedzony jesteś. Gówna bym na forum nie wystawiał i głupot bym nie pisał. Nie chcesz to nie kupuj i nie komentuj głupio. MOgę usunąć ofertę i tyle. Po co ta śmieszna gadka??? Jak Ci powiem, że sprzedam za 300zł bedziesz zainteresowany??? RE: [S]Sprzedam Rometa Kadeta - bartosz1907 - 04-12-2015 14:25:50 nie, od ciebie nic nie kupię. Innym nie odradzam, każdy ( ?) ma swój rozum, niech podejmuje decyzje. RE: [S]Sprzedam Rometa Kadeta - transo - 04-12-2015 14:27:40 I tutaj Twoje stanowisko mi się podoba. Lepiej siedzieć cicho niż głupio gadać i szukać spięć. Pozdrawiam. RE: [S]Sprzedam Rometa Kadeta - bartosz1907 - 04-12-2015 15:08:21 też mam uważam, że straciłeś dobrą okazję żeby się nie odzywać. Anglicy mawiają: zrobić dobre pierwsze wrażenie można tylko raz... RE: [S]Sprzedam Rometa Kadeta - Emikel - 04-12-2015 16:38:44 (04-12-2015 15:08:21)bartosz1907 napisał(a): też mam uważam, że straciłeś dobrą okazję żeby się nie odzywać. Anglicy mawiają: zrobić dobre pierwsze wrażenie można tylko raz... bartosz1907 w tym momencie ty zrobiłeś złę swoje pierwsze wrażanie. Zaś transo wypadł na cel+ Co do kadeta to odezwę się na pw. RE: [S]Sprzedam Rometa Kadeta - bartosz1907 - 04-12-2015 16:41:55 swoje zdanie możesz mieć ale nie wykorzystuj mnie w swoich negocjacjach handlowych. To nieładnie Emilku. |