![]() |
Witam! Tu nowy z Piaseczna! - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Powitalnia (/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Witam! Tu nowy z Piaseczna! (/showthread.php?tid=37116) |
Witam! Tu nowy z Piaseczna! - lukasz_siudak - 18-09-2015 01:33:01 Witajcie! Jestem tutaj nowy, ale temat Komara chodził mi po głowie już od roku. W moje posiadanie wpadł Komar 2 model 2330 z 1969 roku z bardzo ciekawą historią. Niestety pojazd jest niekompletny. Za punkt honoru przyjąłem, że go odbuduję i wskrzeszę w niego życie ![]() Poszukuję kontaktu z osobami, które mają na sprzedaż/ do oddania - następujące części: - silnik pedałowiec S38 najlepiej w pełni kompletny tzn. z gaźnikiem i skrzynią biegów 2P - poszczególnymi pojedyńczymi elementami też nie pogardzę - amortyzatory - układ przeniesienia napędu, tj. zębatki, łańcuch itp. - elektryka - lampa przednia Najchętniej chciałbym mieć jak najwięcej części w oryginale. Mam ramę i jedną obręcz z oponą. Kupiłem już na allegro zestaw śrub i szukam dalej. Nie mam ciśnienia. Chcę go zrobić przez jesień i zimę, cierpliwie krok po kroku. Proszę po pomoc osoby, które ewentualnie doradczą/ odsprzedadzą części, itp. pozdriawiam Łukasz |