[S] Różne różniste graty z pokoju. - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Archiwum ogłoszeń (/forumdisplay.php?fid=188) +--- Wątek: [S] Różne różniste graty z pokoju. (/showthread.php?tid=36592) |
Różne różniste graty z pokoju. - Macklemor - 12-08-2015 14:28:43 Witam. Mam na sprzedaż kilka zbędnych mi już przedmiotów które być może się komuś przydadzą. 1.Stacja dysków dvd marki Hp. 100% sprawna Cena 25zł. 2. Dysk twardy Western Digital WD600 60GB. Sprawny w 100% Cena 20zł 3. Kości ram DDR2 2x 256mb. Sprawne 100% Cena 20 zł za 2 sztuki. 4. Taśmy do komputera nie wiem od czego ale najprawdopodobniej od dysku i napędu. Sprawne. Cena 5zł. 5. Słuchawki Nokia wh-109. Nowe jedynie raz sprawdzone jak grają. Cena 10zł Teraz coś dla użytkowników "pełnoletnich" którzy chcą się pozbyć złych nawyków albo nie chcą mieć problemów u mamy za podejrzane zapachy z ust. 1. KangerTech AeroTank. Parownik mało używany, w idealnym stanie z całym kompletem akcesoriów. Cena 40 zł. 2. Bateria Eleaf mini iJust. Używana 4 dni w idealnym stanie. Cena 35zł 3. Bateria KGO Mega 1300mah. Sprawna, w dobrym stanie. Cena 30zł. 4. Bateria Vision Spinner II. Sprawna, w dobrym stanie. Cena 25zł 5. Ładowarka do baterii e-go 510. Sprawna. Cena 5zł. Wszystkie sprzedawane przeze mnie przedmioty są w pełni sprawne, bez wad ukrytych. Zainteresowanym mogę przesłać więcej fotek na pw. Co do wysyłki to można i pobraniem i przelewem. Kontakt odnośnie towarów w temacie lub na pw. Pozdrawiam i zapraszam do zakupów. |