Jak pomalować widełki ?? - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Rowery Romet (/forumdisplay.php?fid=207) +--- Dział: Rowery - Poradniki i instrukcje napraw (/forumdisplay.php?fid=212) +--- Wątek: Jak pomalować widełki ?? (/showthread.php?tid=36436) |
Jak pomalować widełki ?? - Jurasik201 - 02-08-2015 21:23:00 Witam w moim Wigry 2 pękła rura sterowa i nie da się tego zespawać bo to za chudy metal jak mój wujek powiedział,a więc kupuję nowe tylko że niebieskie i tu problem bo remontuję rower do oryginału a widełki mają kolor niebieski a mój Wigracz pomarańcz,i moje pytanie brzmi jak oszlifować,pomalować te widełki czym ? jak ? RE: Jak pomalować widełki ?? - Zweitakter - 03-08-2015 11:33:51 RtFM Czyli z angielskiego przeczytaj p****ą instrukcje.... Poradnik ogólno blacharsko lakierniczy widła akurat klepać nie musiśż reszta niewazne czy to błotnik od auta czy wideu od rowera. Poradnik lakiernika Rozumiem ze opcja szukaj nie robi roboty? |