![]() |
romet? proszę o identyfikację - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Rowery Romet (/forumdisplay.php?fid=207) +--- Dział: Identyfikacja rowerów Romet (/forumdisplay.php?fid=211) +--- Wątek: romet? proszę o identyfikację (/showthread.php?tid=35439) |
romet? proszę o identyfikację - farrel - 14-06-2015 00:52:23 Cześć! Otóż jest taka rama: zdj1 zdj2 powiedziano mi, że jest to jaguar. starałem się porównać z obrazkami z googli, ale marnie mi to wychodzi, nigdzie nie widzę takiej korby. ktoś, coś? ![]() RE: romet? proszę o identyfikację - Dawdzio - 14-06-2015 03:13:49 Korba to część wymienna. W dodatku, w odróżnieniu od np. kierownicy, zużywa się, więc nie sugeruj się nią. RE: romet? proszę o identyfikację - xsaman - 14-06-2015 11:01:32 Żaden jaguar .... napewno nie Polskie .. Jakieś pseudo mufy .. DYNAMO mocowanie nóżki ... I blokada tylnego koła .... Ja obstawiam Coś Niemieckiego lub Holendra ... RE: romet? proszę o identyfikację - Zweitakter - 14-06-2015 13:38:51 Faktycznie chyba niemiaszek, ale jeździć będzie i pewnie o kilka ton kartofli więcej z bazaru przywiezie .... od waganta ![]() Na przyszłość jak chcesz coś zidentyfikować pokaż mufy szczególnie główki ramy i koronę widła. |