Aparat zmiany biegów v2 - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Problemy techniczne - Silnik, przeniesienie napędu (/forumdisplay.php?fid=221) +--- Wątek: Aparat zmiany biegów v2 (/showthread.php?tid=34289) |
Aparat zmiany biegów v2 - Herbatka - 18-04-2015 23:51:44 Siemankoo ! Tym razem nie bd pytał o to jak złożyć, to juz bardzo dobrze wiem, ps dzięki za pomoc Dzisiaj mam takie pytanie. Jak to jest możliwe ze gdy silnik jest rozłożony (kartery rozłożone) to biegi normalnie sie wbijają. Gdy złoże silnik biegi nagle nie chcą wchodzić. Działa tylko 1 bieg, 2 nie da sie wbić, jak sie trzyma to jest wbity ale jak puści sie zmieniacz to bieg wyskakuje. Nie wie ktoś co z tym zrobić? Z góry dzięki za pomoc! Pozdro RE: Aparat zmiany biegów v2 - bartoszek5k - 19-04-2015 12:35:55 Regulowałeś biegi na wodziku? RE: Aparat zmiany biegów v2 - Herbatka - 19-04-2015 13:42:25 Nie, chyba nie. Jakbyś powiedział jak to wyglada to moze sobie przypomnę czy robiłem |