![]() |
Jak zmienic obrazek z odtwarzacZa? - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Jak zmienic obrazek z odtwarzacZa? (/showthread.php?tid=33504) |
Jak zmienic obrazek z odtwarzacZa? - Magister - 20-03-2015 23:14:17 ![]() Moze kto wie moze nie ale sie zapytam. Wie ktos jak zmienic ten obrazek utworu w odtwarzaczu? Tam nizej screen bedzie. Bo ja to zdj mialem na tel i wtedy pobieralem to to i to sie ustawilo do wszystkich utworow pobranych po tym czasie gdy to zdj bylo w galeri.. ogolnie to jak zmienic to zaznaczone na zdj? RE: Jak zmienic obrazek z odtwarzacZa? - Hubinho - 20-03-2015 23:22:29 Koleżance daliśmy do wszystkich piosenek jakąś pierwszą lepszą nagą fotkę z google ![]() Podepnij do komputera, wchodzisz we właściwości i zmieniasz. RE: Jak zmienic obrazek z odtwarzacZa? - Bartek - 21-03-2015 13:10:48 Zdażyło mi się takie coś. Okazało się, że w folderze z muzyką miałem właśnie to zdj co przypięło się do utworów. Po usunięciu tego zdj wszystko wróciło do normalności. |