Prostowanie kierownicy ogar 900 - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Problemy techniczne - Zawieszenie, układ hamulcowy, koła (/forumdisplay.php?fid=223) +--- Wątek: Prostowanie kierownicy ogar 900 (/showthread.php?tid=33113) |
Prostowanie kierownicy ogar 900 - *Grzesiek* - 04-03-2015 21:52:28 Witam wyjeźdzając z garażu walnołem kierownicą o drzwi, i skręciła mi sie lekko kierownica w prawo ,jak mam kołą prosto to kierownica jest lekko skręcona w prawo i nie wiem jak ją wyprostować. RE: Prostowanie kierownicy ogar 900 - MeraM - 04-03-2015 22:13:51 musiałes dosc mocno przywalic. dwóch osiłków i prostuj . a tak na powaznie, mocowanie kierownicy sie nie polamalo? RE: Prostowanie kierownicy ogar 900 - *Grzesiek* - 04-03-2015 22:18:16 nie połamało sie a pomyliłomi sie bo nie wyjeźdzająć tylko wjeździająć , byłem blisko i tak nacisnołem mocno dźwignie hamulca tyniego że aż ją naderwało (chamowałem też przednim) ale było ślisko i nic to nie dało prawie odkręciłem takie śrubki nad lagami i próbowałem ale nawet nie drgnie |