![]() |
szkiełkowanie - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: szkiełkowanie (/showthread.php?tid=31962) |
szkiełkowanie - dawidbarganski - 19-01-2015 16:19:58 siema może to głupi temat ale przejrzałem już wszystkie strony i nie mogę znaleść żadnej firmy która zajmuje się szkiełkowaniem w obrębie LUZINA, WEJHEROWA, LĘBORKA I ewentualnie SIERAKOWIC, KARTUZ ITP.Wiem że są 2 jedna w Gościcinie "motocykle marzeń'' i ''motoklinika'' w Lęborku ale obie te firmy na razie nie szkiełkują z jakiegoś powodu mówią że może póżniej tak ''za 2,3 miesiące. czekam na propozycje ![]() RE: szkiełkowanie - Wojtek3362 - 19-01-2015 20:09:16 A wysyłkowo? Znam taką jedną firmę która jest ceniona przez wielu, robią na prawdę profesjonalnie i niedrogo. 15zł/kg. RE: szkiełkowanie - Marwerick - 19-01-2015 22:15:49 jeśli piszą że za 2,3 miesiące to może mają jakieś mega ważne zamówienie albo coś w tym stylu |